Çorum'un Yeni spor salonu hayırlı olsun

ÇORUM 27 Ekim 2023 08:33
Videoyu Aç Çorum'un Yeni spor salonu hayırlı olsun
A
a

Çorum merkez İskilip Yolu eski Hayvan Pazarı alanına inşa edilen spor salonu hizmete girdi.Çorum'un Yeni Spor salonunun Aralık ayında düzenlenecek olan Türkiye Grekoromen güreş branşında düzenlenecek organizasyonla açılışının yapılması planlanıyor.



Çorum Belediyesi’nin yapımını başlattığı 3 bin 500 kişi kapasiteli uluslararası standartlara sahip yeni tesis, inşaatının yarım kalması nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilerek tamamlanması sağlandı.

ÇORUM'UN MODERN SPOR SALONU

Modern spor salonu kompleksinde sentetik çim sahalar da bulunuyor.Çorum Belediyesi tarafından başlatılarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilen 3 bin 500 kişilik spor salonun yapımı tamamlandı. Yeni spor salonu, aralık ayında yapılacak Türkiye Büyükler Grekoromen Şampiyonası ile sporculara kapılarını açacak.

BAKANLIK GEÇİCİ KABULÜ YAPILDI

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İskilip yolunda inşaatı tamamlanan spor salonunda incelemelerde bulundu. Başkan Aşgın'a Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar da eşlik etti. Başkan Aşgın, belediye tarafından yapımına başlanan ve protokol ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilen yeni spor salonunda çalışmaların tamamlandığını söyledi.

ŞAMPİYONLAR  YENİ SALONDA AĞIRLANACAK

Yapımı tamamlanan spor salonunun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geçici kabulünün yapıldığını açıklayan Başkan Aşgın, “Büyük organizasyonların gerçekleşebileceği yeni spor salonumuzda şampiyonları dünyanın merkezinde ağırlayacağız” dedi.

TÜRKİYE  BÜYÜKLER GREKOROMEN
ŞAMPİYONASI  ÇORUM'DA YAPILACAK


Başkan Aşgın, yeni spor salonunun Türkiye Büyükler Grekoromen Şampiyonası ile ilk organizasyonuna ev sahipliği yapacağını duyurdu. Aşgın, “Türkiye Büyükler Grekoromen Şampiyonasını, aralık ayının ilk haftasında Çorum Belediyesi sponsorluğunda bu salonda güreş severlerle buluşturacağız. Tüm güreş severleri yeni salonumuza bekliyoruz. Çorum'un yeni spor salonu hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam