Sokak Kedisi Efe'ye Valilik sahip çıktı

ÇORUM 26 Kasım 2020 15:56
Videoyu Aç Sokak Kedisi Efe'ye Valilik sahip çıktı
Sokak Kedisi Efe'ye Valilik sahip çıktı
A
a

Video Haber izle E.Şimşek: Hayatımızın parçası, vazgeçilmez dostumuz kediler hepimizin hayatında bir iz bırakmıştır. Çorum Valiliğinde bir kedi tarafından karşılanmak çok hoş olacak...


Tüm sevimlilikleriyle ve vazgeçilmez dostluklarıyla her zaman yanımızda olan bu sevimli tüy yumakları kediler, yanıbaşınıza sokulduğu an içinizi ısıtan dünyanın en cana yakın varlıkları oluverirler.Kediler hayatımıza girdiği andan beri insanlarla olan ilişkisi ile hemen hemen herkesin hayatında güzel bir anı, güzel bir iz bıraktmıştırlardır. Kediler büyüleyici etkileri, çözülemeyen tavırlarıyla, kendinisini unutturmazlar.

Sokak Kedisi Efe Kışı Geçirmek İçin Valiliği Seçti!..

Çorum'da soğuk havanın gelmesiyle birlikte uyanıklık yapan sokak kedisi Efe, kışı geçirmek Çorum Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç'e kendisini sevdirmeyi başardı vali Yardımcısı Erdinç,kedi Efe'ye hemen bir kap alarak,hazır mama ikramında bulundu.Önce personel ile oyun oynayan Efe, kendisine ikram edilen yiyeceklerle karnını doyurduktan sonra personelle konuşmaya çalıştı. Valilik önündeki pencerenin üzerine çıkarak sıcak ortamın tadını çıkaran Efe, çevresinde olup bitenlere karşı umursamaz tavırlarıyla personelin maskotu oldu. Valilik Personelide  kedinin bu halinden memnun olduklarını ifade ettiler. Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Efe'nin artık sıcak bir yuvası var dedi.Efenin bir özelliği var birkaç gün ortadan kaybolup tekrar geri gelebiliyor.Valilik Bahçesi onun için harika bir alan ve oyun sahası.

Efe artık valilik personeli ile birlikte mesai yapmaya başladı diyebilirim.




 
Sokak Kedisi Efe'ye Valilik sahip çıktı
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam