Siyaset zor ve meşakkatli bir iş

ÇORUM 16 Haziran 2022 07:54
Videoyu Aç Siyaset zor ve meşakkatli bir iş
Adnan Türkoğlu Siyaset zor ve meşakkatli bir iş dedi.
A
a

Video haber izle : 19. Dönem Çorum Milletvekili Arslan Adnan Türkoğlu’nun hayatı kitap oldu.Kitabın basın lansmanı ve kokteylinin 11 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 14:00’de Albayrak Caddesi üzerindeki Beyaz Otel’de gerçekleştirdi.Kitabın yazarının ise bir dönem Doğru Yol Partisi İl Başkanlığı görevinde bulunan hemşehrimiz Burhan Buruk oldu...

Adnan Türkoğlu Siyaset zor ve meşakkatli bir iş dedi.



Burhan Buruk ,sözlerine şöyle devam etti.
- Ahhh o günler bir başkaydı dedi.(A.Türkoğlu)

- İşte bu kitap “o başka olan günler” den günümüze Adnan Arslan Türkoğlu konusunda herkesin konuşup ama kimsenin yazmadığı yazılmayan tarihini yazmak tarihe not düşme fikriyle oluştu. Ona kitabınızı yazacağım dediğimde neyimi yazacaksın “Benim hayatım çalışarak geçti, neyi yazacaksın?” dedi.

- Bense, bakalım nasıl biriymiş o efsane? Tanıyanların nasıl kahramanı olmuş?

- Araştıralım ve bunu ölümsüzleştirelim dedim.

Adnan Bey’in kendisini yakından tanıyor olmam, çevresinde konuşulanları biliyor olmam elimi güçlendiriyordu. Bir dönem benim il başkanı onun vekil adayı olduğu dönemde birlikte siyaset yaptığım, her aradığımda telefonun ucunda olan aktif birisi olması büyük bir avantajdı benim için. Her şey böyle başladı. İlk tarihi araştırma romanım “Yanan Topraklar” da roman kahramanı ve birlikte mücadele eden kahramanların hiçbiri aramızda yoktu. Tarihi belgeler ve gazete kupürleri ile kahramanların yeni nesil yakınlarıyla iki yıla yakın bir zaman almıştı.

Siyasî hayatı yarıda kalmış bir mimarın; dört yıla kırk yılı nasıl sığdırdığını, Çorum siyasetinde bilinmez biriyken, unutulmaz birine dönüşen, bilinmezlikten yükselen Adnan’ın hayatı olacaktı bu kitap.

Adnan Türkoğlu Siyaset zor ve meşakkatli bir iş dedi.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam