ŞIRNAK'TA POLİSE SALDIRI 3 ŞEHİT 12 YARALI

Yaşam 13 Eylül 2015 09:13
Videoyu Aç ŞIRNAK'TA POLİSE SALDIRI 3 ŞEHİT 12 YARALI
A
a

Şırnak il girişinde bulunan polis noktasına bombalı araçla saldırı düzenlenleyen PKK'lı teröristler 2 polisi şehit etti, 5 polisimiz yaralandı. Saldırı sonrası başlatıan operasyonda 2 terörist öldürüldü. Diyarbakır Silvan ve Sur'daki saldırılarda ise 1 polis şehit düştü, 7 polis yaralandı.

Şırnak'ta uygulama yapan polis ekibine teröristlerce bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi. Olayda 2 polis memuru şehit oldu, 5 polis memuru yaralandı.Bomba yüklü araçla saldırdılar
Alınan bilgiye göre, Şırnak-Uludere karayolunun 2'nci kilometresinde da uygulama yapan polis ekibine saat 05.30 sıralarında terör örgütü PKK mensupları bomba yüklü araçla saldırı yaptı. Teröristler, bombalı saldırının ardından uzun namlulu silahlarla ateş açarken, güvelik güçleri anında karşılık verdi.
 
Saldırıdan sonra bölgeye çok sayıda ambulans sevkedildi.
 
Olayda 2 polis memuru şehit oldu, 5 polis memuru yaralandı. Yaralılar, Şırnak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
2 terörist öldürüldü
Saldırının ardından kaçan teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyon başlatıldı. 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan Kobra helikopterleri teröristlerin kaçış güzergahını ateş altına aldı.
 
 
Saldırıyı gerçekleştiren 2 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon sürüyor.
 
Silvan'da 1 polis şehit, 1 polis yaralı
Diyarbakır Silvan'da ise PKK'nın gençlik yapılanması tarafından açılan hendekleri kapatmak için mahalle arasına giren zırhlı polis kepçesine roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda kepçe operatörü polis memuru şehit oldu, bir polis memuru yaralandı. Saldırından sonra çok sayıda polis memuru olay yerine sevk edildi.
 
Diyarbakır Sur'da da PKK'lı teröristlerin saldırısında 6 polis yaralandı. 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam