Özel Çocuklar Yaza Merhaba dedi!

Yaşam 24 Haziran 2019 16:04
Videoyu Aç Özel Çocuklar Yaza Merhaba dedi!
A
a

Özel Hitit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin düzenlemiş olduğu piknikte çocuklar, veliler ve kurum çalışanları doyasıya eğlendiler. Altınkaya Doğa Sporları Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte yemekler yenildikten sonra çocukların eğitmenleri ile hazırladıkları gösteriler...


ÖZEL ÇOCUKLAR YAZA MERHABA DEDİ

Özel Hitit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin düzenlemiş olduğu piknikte çocuklar, veliler ve kurum çalışanları doyasıya eğlendiler. Altınkaya Doğa Sporları Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte yemekler yenildikten sonra çocukların eğitmenleri ile hazırladıkları gösteriler ve ailelerin yarıştığı mini oyunlar düzenlendi. Yarışmaya katılan ve her oyun için ilk üçe giren annelere plaket takdim edildi. Kurumdan şehir değişikliği sebebi ile ayrılmak durumunda kalan bir öğretmene hizmet anısı takdim eden kurum yetkilileri öğrencileri için özveri ile çalışan tüm personelimiz yıl içinde yoğun bir tempo ile çalışarak güzel işler çıkartıyorlar ve çıkartmaya devam edecekler diyerek çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.

Gün sonuna doğru oyun havaları eşliğinde eğlenen kurum personeli, aileler ve çocuklar dostluk halayı ile günü tamamladılar.





Kaynak : Kanal19tv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam