
İstanbul'daki trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün babası Ahmet Çetin Alagöz, oğlunun cenaze töreni sırasında söylediği zırhlı araçlarla ilgili sözlerinin maksadını aşarak çarpıtıldığını söyledi.
Alagöz, yönetmen Sinan Çetin'in oğlu
Rüzgar Çetin'in kullandığı otomobilin polis aracına çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru oğlu İsmet Fatih Alagöz'ün, dünkü cenaze töreni sırasında kendisine başsağlığı dileklerini ileten bir emniyet yetkilisi ile arasında geçen diyaloğun ardından bazı medya organlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
"Taziyeleri kabul ettiği Ulukavak Mahallesindeki evinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Alagöz, "Oğlumun cenazesi sırasında Diyanet İşleri Başkalığı için söylediğim ifadeler çarpıtılmış, sözlerim adeta cımbızlanarak bazı medya kuruluşlarında ve sosyal medyada yer almıştır. Acımızın büyüklüğünün etkisiyle, geride kalan polis ve asker evlatlarımızı koruma içgüdüsüyle söylediğim, temenni niteliğindeki zırhlı araçların tahsisiyle ilgili sözlerimde hiçbir art niyet ve isyan yoktur. Diyanet İşleri Başkanlığını yıpratma girişimine alet edildiğimiz için acımız bir kat daha artmıştır" diye konuştu.
Oğlunun şehit olmasına yol açan kaza anından itibaren ilgili kurumların kendileriyle yakından ilgilendiğini ifade eden Alagöz, "Başta ilimiz valiliği, belediyesi, emniyet teşkilatı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Diyanet İşleri Başkanlığı, şehidimiz ve ailemizle yakından ilgilenmiş, işlerini hassasiyetle yapmışlar, yapmaya da devam etmektedirler" ifadelerini kullandı.
- Olay
İstanbul Beşiktaş'ta, Çırağan Caddesi Ortaköy yönünde seyir halinde bulunan 34 A 4342 plakalı trafik polisi aracı, karşı yönden gelen yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in kullandığı 34 RUZ 27 plakalı otomobille çarpışmıştı. Araçta bulunan 2 polis memurundan biri otomobilden fırlayarak, diğeri ise otomobilde sıkışarak ağır yaralanmıştı. Araçtan fırlayan polis memuru İsmet Fatih Alagöz, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesinde şehit olmuş ve dün memleketi Çorum'da toprağa verilmişti.
Kazanın ardından yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, tutuklanmıştı.

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ak Parti’de Üç Durak Üç Seçmen!”
Elvan Simsek
Yazmak Kolay Gazeteci Olmak Zor Vesselam
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
TFF'den Tarihi Karar! Anthony Taylo…
Yeşilay'ın Üst Yönetiminden Bedriye…
Rizespor galibiyeti ve Göztepe depl…
Çorum İskilip Yolunda Kaza: 3'ü Ço…
Siyaset Bazen İnsanın Gerçek Yüzünü…
Çorum FK, Rizespor'un Deplasman Ser…
Fortune 500'de Çorum Damgası Lebleb…
Çorum FK – Çaykur Rizespor Maçı Bug…
Çorum FK Süper Lig'in Borçsuz 7 Kul…
Çorum Ulukavak Mahallesi'nde Trafik…
Pazartesi Geçti Liste Nerede Sayın …
Halk TV'ye Kayyum Atandı! Polis Ope…
Çorum Seçim Anketinde Dikkat Çeken …
Çorum Belediyesi Ayçiçeği Hasadını …
Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü AB…
Gazeteci Mustafa Yolyapar Vefatının…
Çorum'a 504 Sağlık ve Konut Yatırım…
Çorum Barosu'nun Yeni Başkanı Tuğru…
Çorum FK Gaziantep'te 3-0 Kazandı!
Gaziantep FK – Çorum FK Maçı Bugün!
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET