19 Yaşındaki Çorumlu Gencin Evlilik hayali suya düştü!

Yaşam 10 Ekim 2020 05:45
Videoyu Aç 19 Yaşındaki Çorumlu Gencin Evlilik hayali suya düştü!
A
a

Müge Anlı'da ilginç olay! Kastamonu'da yaşayan askerliğini dahi yapmamış ,Çorumlu 19 yaşındaki Sabri’nin evlilik hayali 60 bin liradan etti!..


Müge Anlı'da ilginç olay! 19 yaşındaki Sabri’nin evlilik hayali 60 bin liradan etti! Müge Anlı’nın programına Kastamonu'dan katılan askerliğini dahi yapmamış,19 yaşındaki Sabri Gezer evlilik hayali ile gittiği Şanlıurfa’da dolandırıldı. 60 bin lirasını kaptıran Sabri Gezer parasını aramak için Müge Anlı’dan yardım istedi...

Ömer Bey’in tanıştırdığı İbrahim Bey’in aracılık ettiği söylediler. 19 yaşındaki Sabri Gezer ve ailesi Müge Anlı’nın programında paralarını ve onları dolandıran kişileri arıyor. Aracılık edenlerden biri olduğu iddia edilen Ömer Bey canlı yayına bağlanarak “Ben aracılık etmedim onları İbrahim Bey ile tanıştırdım. Benim giyim mağazam var. Benden 8 bin liralık alışveriş yaptılar” dedi. Ömer Bey iddiaların üstüne kızın ailesine ulaşacağını söyledi.

Evlenip çocuk yapma hayali kuran Sabri Gezer WhatsApp daki ismini hala değiştirmemiş.19 yaşındaki Sabri Gezer alyansı ile Müge Anlı’nın programına katıldı. Neler olduğunu öğrenmek istiyor.Müge Anlı Suna adlı kişinin bir an önce ortaya çıkması için çağrı yaptı.Nişan töreninden görüntüleri gören Müge Anlı eğer kendisi ortaya çıkmazsa kızın yüzünü göstererek arama yoluna gideceğini söyledi.

Genç Sabri'nin telefonlarına  kayınpederi Korona olduk diyor ve cevap vermiyor. Sabri ve annesi telefonlarına cevap verilmeyince dolandırıldıklarını anlıyorlar...
 
Polis araştırmasında Sabri'nin sevdiği kızın isminin Suna Altun olmadığını  tespit etmiş!..

 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam