Şehit Astsubay Selim Karaman Çorumd’a

ÇORUM 19 Nisan 2017 23:49
Videoyu Aç  Şehit Astsubay Selim Karaman Çorumd’a
A
a

Şehitler için havalimanında tören düzenlendi. Törene, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Tunceli Valisi Osman Kaymak, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Malatya Valisi Mustafa Toprak, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, protokol üyeleri...



Tunceli’de düşen helikopterde şehit olan 7 polis, 1 hakim, 1 astsubay ve 3 mürettebatın naaşı Elazığ’da düzenlenen törenin arından memleketlerine uğurlandı.
Törende konuşan Tunceli Valisi Osman Kaymak, “Terörle mücadelede ve gerekse bu gibi kazalar sonucu verdiğimiz şehitler ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlamak konusundaki kararlılığımız etkilemeyecek. Aksine daha sıkı bir şekilde birbirimize kenetlenerek bu zor günleri aşacağımızı ifade etmek isterim. Aziz vatanımız uğruna canını feda etmekte çekinmeyen ve şehit düşen aziz şehitlerimiz geride bıraktığınız aileleriniz bizlere emanettir. Gözünüz arkada kalmasın. Bu aziz vatan uğruna canlarını veda eden yiğit kardeşlerin ve bütün şehitlerimizin saygı ve rahmetle yad eder, ruhlarının şad olmasını Allah’tan niyaz ederim” dedi.


Şehidimizin naaşı sungurluda (1)
Şehidimizin naaşı sungurluda (2)
Şehidimizin naaşı sungurluda (3)
Şehidimizin naaşı sungurluda (4)
Şehidimizin naaşı sungurluda (5)
Şehidimizin naaşı sungurluda (6)
 
Kaynak : Sungurlu Tv
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam