SALİM USLU, BERLİN'DE 16 NİSAN REFERANDUMU İÇİN DESTEK İSTEDİ

ÇORUM 4 Nisan 2017 08:25
Videoyu Aç SALİM USLU, BERLİN'DE 16 NİSAN REFERANDUMU İÇİN DESTEK İSTEDİ
A
a

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Almanya’nın başkenti Berlin’de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halkoylaması kapsamında bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulundu.


16 Nisan referandum çalışmaları hızla devam ediyor. Almanya’nın Başkenti Berlin'de yaşayan Türklerle bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için destek isteyen Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, oy kullanan hemşehrilerimize de teşekkür etti.

Uslu, hızla gelişen ve büyüyen Türkiye'nin bekası için referandumun önemini vurgulayarak “Yurtiçinde ve Yurtdışında çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız bu çalışmalarla yurt dışında yaşayan gurbetçilerimizin, vatandaşlarımızın oy kullanma oranını artırmaktır. Vatandaşlık bilinciyle onların da oy kullanmalarını desteklemektir. Berlin’de siyasi parti temsilcilerimizle, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, hemşehrilerimizle ve yurttaşlarımızla bir araya gelerek çalışmalarımızı değerlendirerek, desteklerini istedik. Özellikle gençlerimiz çok bilinçliler, helal anlayışı ve merhamet medeniyetine, adalete ve özgürlüğe tüm insanlığın ihtiyacı olduğunu vurguladık. Aldığımız tepkiler oldukça güzeldi. Hemşehrilerimize ve yurttaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Uslu, Berlin’de yaptığı referandum çalışmalarında sandıkları da gezerek oy kullanan ve Güçlük Türkiye için Evet diyen hemşehrilemize de teşekkür etti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam