Sakaryaspor AŞ - Çorum FK Maçı

ÇORUM 9 Mart 2022 13:17
Videoyu Aç Sakaryaspor AŞ - Çorum FK Maçı
Sokak Kedisi Efe'ye Valilik sahip çıktı
A
a

TFF 2.Lig'de erteleme maçında Sakaryaspor kendi saha ve seyircisi önünde güçlü rakibi Çorum FK'yı misafir etti.Grup’ta Play-Off mücadelesi veren temsilcimiz Çorum FK, erteleme maçında deplasmanda lider Sakaryaspor’a 4-1 mağlup oldu. Çorum FK, bu mağlubiyetle 1 basamak gerileyerek ligde 9. sırada yer aldı.

Sokak Kedisi Efe'ye Valilik sahip çıktı





ÇORUM FK LİDERE KAYBETTİ
Sakaryaspor 4 - 1 Çorum FK

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçı Mehmet Türkmen yönetti. Ev sahibi takım 20. dakikada geçen sene Çorum FK forması giyen Ömer Bozan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Sakaryaspor 60. dakikada Tahir Babaoğlu ile skoru 2-0’a getirdi. Çorum FK, golden 4 dakika sonra Burak Çalık’ın golüyle farkı 1′ indirmeyi başardı. Sakaryaspor, 70. dakikada Hurşit Taşçı ve 72. dakikada Ali Özgün’ün attığı gollerle skoru 4-1’e getirdi. Mücadele bu skorla sona erdi.






Sakaryaspor -
Çorum FK maçındaki muhtemel 11'ler

Teknik direktör Ercümend Coşkundere bu maç öncesi sakat, cezalı ve lisans durumu sebebiyle Savaş Yılmaz, Serkan Odabaşoğlu,  Selçuk AlibazDoğan Ateş, Çağlayan Menderes ve Eyüpcan Delibalta'ya kadroda yer veremedi. 
-----------------------------------

-----------------------------------
Çorum FK'da Teknik direktör Ergün Penbe , Hasan Akınay, Emre Öztürk, Serkan Yavuz, İsmet Benli, Mertcan Aşçı, Mahsun Çapan, Aykut Akgün, Volkan Okumak, Volkan Keskin ve Hakkı Can Aksu Sakaryaspor maç kadrosunda yer almıyor.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 22.Hafta mücadelesinde Sakaryaspor sahasında Çorum Futbol Kulübü ile karşılaşacak. İstanbul Bölgesi'nden Klasman hakemi Mehmet Türkmen'in üstleneceği maçta Emre Demirel ve Mehmet Şengül'ün yardımcı hakem olarak görev yapacak. Emre Bulut dördüncü hakem olarak görev yapacak.Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan maç öncesi Sakaryaspor 62 puanla ligde 1'nci sırada bulunurken, konuk ekip Çorum FK ise 47 puanla 8'nci sırada.

 

MUHTEMEL 11'LER
Sakaryaspor: Furkan Köse - Oğuz Yıldırım, Hamza Özdemir, Ümit Kurt, Onur Karakabak - Oğuz Kocabal, Okan Dernek, Ömer Bozan - Ramazan Toprak, Burak Süleyman, Tahir Babaoğlu
 Teknik Direktör
Ercümend Coşkundere

Çorum FK: Mahmut Eren Güler, Nurullah Solak, Sefa Akın Başıbüyük, Berkaycan Değirmencioğlu, Mustafa Damar - Murat Yıldırım, Atakan Akkaynak - Burak Çalık, Recep Türköz, Halil İbrahim Sönmez - Mehmet Akyüz 
 Teknik Direktör: Ergün Penbe

Hakemler: Mehmet Türkmen, Emre Demirel, Mehmet Şengül, Emre Bulut

Stadyum: Sakarya Atatürk Stadyumu

Saat: 14:00


 
Sokak Kedisi Efe'ye Valilik sahip çıktı
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam