SAAT KULESİNE DAR AĞACI KURULDU

ÇORUM 1 Nisan 2016 19:01
Videoyu Aç SAAT KULESİNE DAR AĞACI KURULDU
A
a

VİDEO HABER İZLE: Kamu-Sen Çorum Şubesi başkanı ve üyeleri son zamanda artış gösteren terör olayları ve çocuk tecavüzlerinin artmasına şehir meydanında kurdukları darağacı ile tepki gösterdi.Çorum Türk Büro-Sen, teröristlerin ve çocuk istismarcılarının idam edilmesi talebiyle Hürriyet Meydanı PTT önünde idam sehpası kurdu. Eyleme sendika şube başkanları ve çok sayıda vatandaş

Eylemde Türk Büro Sen Çorum Şube Başkanı Sami Çam, basın açıklaması yaptı. Çam, velilerin artık çocuklarını okula göndermeye tereddüt ettiklerini, çocuklarından her zaman endişe duydukları ifade etti.

Yapılan uygulamalarda çocukların geleceğinin karartıldığı vurgulayan Çam, velilerin cemaat evinde 45 öğrenciye tecavüz eden öğretmenden baskılar sonucu davacı olmadıklarını söyledi.

Türk Büro Sen Çorum Şube Başkanı Sami Çam AK PARTİ-MHP-CHP, Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a seslenerek idamın geri getirilmesini istedi.

Tecavüz olayı karışan insanın yaşama hakkının olmadığını dile getiren Çam:”İnsanların ırzlarına göz dikenlerin ve insan canına kıyan katillerin, bugün olmazsa yarın darağacında sallandırılacağını sözlerine ekledi.

Çam, meydandaki sembolik darağacını yetkililerin teröristler ve çocuk istismarcıları için çıkaramadıkları  idam cezasına tepki olarak kurdukları belirtti.

Habere Yorum: Kimisine göre idam insan haklarına aykırı bir uygulama, kimisine göre ise 10 yaşlarında ki çocuklara tecavüz eden, öldüren, etrafa vahşet saçanları engelleyebilecek bir uygulama. tarih boyunca hep var olan bu cezalandırma özellikle 20. y.y. ın sonlarına doğru kısıtlanmaya başlandı. Türkiye'de de bilindiği gibi son idam cezası uygulanmadı, ancak her gün gazetelerde okuduğumuz vahşet dolu haberlerin önüne geçebilecek tek cezanın bu olduğu ön görülüyor. 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam