Saadet Partisi Gerger İlçe Başkanı Zeynal Aslan, partisinin ‘hayır’ kararına karşılık meclis üyeleriyle birlikte EVET diyecek

Politika 11 Nisan 2017 17:01
Videoyu Aç Saadet Partisi Gerger İlçe Başkanı Zeynal Aslan, partisinin ‘hayır’ kararına karşılık meclis üyeleriyle birlikte EVET diyecek
A
a

Saadet Partisi Gerger İlçe Başkanı Zeynal Aslan, partisinin ‘hayır’ kararına karşılık meclis üyeleriyle birlikte referandumda ‘evet’ diyeceğini açıkladı.

Saadet Partisi ilçe başkanı ‘evet’ diyecek

 

Kendisi gibi tüm Gergerli vatandaşları ‘evet’ demeye davet eden Aslan şöyle konuştu;

“Sayın Cumhurbaşkanımız Adıyaman’a geldiğinde kendisi ile havaalanında görüşme imkanı buldum. Kendisinin ilçemiz ile ilgili sorunlarla ilgilenmesini encümen arkadaşlarımla paylaştıktan sonra oy birliği ile ‘evet’ için çalışmaya karar verdik. 

Her ne kadar mensubu bulunduğum Saadet Partisi ‘hayır’ dese de Sayın Genel Başkanım ve partimden özür dileyerek, biz Sayın Cumhurbaşkanımızın o ilgisine layık olmak adına böyle bir karar aldık. Tüm Gergerlilerin yapması gereken ‘evet’ oyunu çok çıkartıp Gerger‘i Türkiye birincisi yaparak Sayın Cumhurbaşkanımızı ilçemizde misafir etmektir”


Saadet GİK Üyesi Bayram Sakartepe: Evet diyeceğiz

Saadet Partisi GİK Üyesi Bayram Sakartepe, "16 Nisan'daki halk oylamasında ben ve arkadaşlarım 'evet' diyeceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz" dedi. 
 

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve eski İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe, Bornova Öğretmenevinde il yöneticileriyle basın toplantısı düzenledi.

Sakartepe, 12 Şubat 2016'da yaptığı basın toplantısında, henüz siyasi partilerin anayasa teklifi netleşmeden 5 madde altında Türkiye'de mutlaka başkanlık sistemine geçilmesi gerektiğini söylediğini belirtti.

Bayram Sakartepe, Türkiye'de kişilerin değil sistemin konuşulması gerektiğine işaret ederek, "Şu anda sistem geri plana düştü. Muhalefet ve bazı kanatlar, özellikle şahısları gündeme getirerek kampanya yapıyor. Ben bir hukukçu olarak milletin 100 yılını etkileyecek anayasa değişikliğinde şahıslardan çok sistemin ön plana çıkması gerektiğini yaklaşık 1,5 sene önce ifade etmiştim." diye konuştu.

Kaynak : Haber10.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam