Rize'de kaybolan 2 çocuk bulundu!

Yaşam 2 Mayıs 2019 11:54
Videoyu Aç Rize'de kaybolan 2 çocuk bulundu!
A
a

Rize'nin Fındıklı ilçesinde dün parkta oynadıkları esnada ortadan kaybolan 2 çocuk, AFAD, AKUT, polis, ve jandarma ekipleri tarafından aranıyordu. Sevindirici haber bu sabah geldi. Ekipler tarafından 2 çocuk ormanlık alanda bulundu ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi...


Rize'de kaybolan 2 çocuk bulundu!
 

Dün Rize'de parkta oynadıkları esnada kaybolan 2 çocuk bulundu.

Rize'nin Fındıklı ilçesinin Merkez Mahallesi'nde dün saat 17.00 sıralarında Halk Eğitim Merkezi'nin arkasında olan parkta oynarken kaybolan biri 4 yaşındaki Selim Yağız Özkan ve diğeri 5 yaşındaki Barış Yıldırım için AFAD, AKUT, polis ekipleri, jandarma ve Fındıklı halkı seferber oldu.

İlçede çocukların kaybolduğu zamandan bu yana sabah erken saatlerinden beri polis, AFAD, AKUT, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri tarafından, kayalıklar, sahil, sokak araları eğitimli köpeklerle beraber aranmasının yanı sıra parka yakın olan bölgedeki güvenlik kameraları da incelenmeye alındı.

Mutlu haber saat 10.15 civarında geldi. Kayıp çocukların bulunduğuna dair ailelerine haber verildi. Rize Valisi olan Kemal Çeber çocuklarla ilgili ‘'İkisi de ormanlık alanda bulundu, sağlık durumları oldukça iyi'' ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam