Recep Tayyip Erdoğan, Kemeraltı İpek Pazarı Caddesi'nde bir esnafın darp ettiği 6 yaşındaki Suriyeli çocuğa bisiklet hediye etti.

Yaşam 12 Mart 2016 22:06
Videoyu Aç Recep Tayyip Erdoğan, Kemeraltı İpek Pazarı Caddesi'nde bir esnafın darp ettiği 6 yaşındaki Suriyeli çocuğa bisiklet hediye etti.
A
a

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, önceki gün bir esnaf tarafından darbedilen çocuğun Suriyeli Hasan Hantumani olduğunu ve ailesiyle Murat Mahallesi'nde bir evde kaldığı tespit etti. Annesiyle ifadesi alınmak üzere polis ekiplerince Çocuk Şubesine götürülen çocuk, işlemlerinin ardından yine ekiplerce evine getirildi.

İzmir Valisi Mustafa Toprak da Hasan'ın ailesi ve akrabalarıyla yaşadığı evi ziyaret ederek baba Abdülcelil ve anne Rava Hantumani'ye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan adına getirdiği bisikleti Suriyeli Hasan'a hediye eden Vali Toprak, bir süre çocuğun bisiklete binmesine yardımcı oldu. 

Vali Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hiçbir şiddet olayın kabul edilemeyeceğini söyledi. Olayın yaşandığı bölgedeki vatandaşların çocuğu darbeden kişiye tepki gösterdiğini anımsatan Vali Toprak, "İzmir'in genel hali ve uygulaması barışı, hoşgörüyü, sahiplenmeyi, sevgiyi, saygıyı kendi içerisinde yaşamak ve yaşatmaktır. Dolayısıyla oradaki tekil bir olayın, hiçbir şekilde İzmir'de olanlara ne de konuk olarak bulunanlara gösterilmesi mümkün değildir" dedi. 

Olayı gerçekleştiren Musa D'nin polis ekiplerince gözaltına alındığını ve işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını aktaran Toprak, soruşturmanın devam ettiğini söyledi. 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam