Rahmi Turan Erdoğan ve İnce'den özür diledi

Politika 26 Kasım 2019 11:50
Videoyu Aç Rahmi Turan Erdoğan ve İnce'den özür diledi
A
a

Rahmi Turan, bugünkü köşesinde özür diledi. Rahmi Turan'ın "Özür diliyorum" başlıklı yazısı şöyle;"Dikkatsiz­lik sonucu ortaya çıkan bir hatadır" Doğru olmadığı anlaşılan haberde adı geçen: – Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Er­doğan'dan… – CHP eski Yalova milletvekili ve Cumhur­başkanı adayı Muhar­rem İnce'den… – Ve tüm siz sevgili okurlarımdan özür dili­yorum...

"Dikkatsiz­lik sonucu ortaya çıkan bir hatadır" Haber kaynağım olan 20 yıllık gazeteci arka­daşıma güvenerek kulis bilgisi niteliğinde (iç say­fada) yazdığım yorum-ha­berle Türkiye'nin gündemi­ni bu kadar meşgul ettiğim için son derece üzgünüm. Doğru olmadığı anlaşılan haberde adı geçen: – Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Er­doğan'dan… – CHP eski Yalova milletvekili ve Cumhur­başkanı adayı Muhar­rem İnce'den… – Ve tüm siz sevgili okurlarımdan özür dili­yorum. Bunu bir “trafik kazası” gibi kabul etmek gerekiyor. Kasıtlı olmadan, dikkatsiz­lik sonucu ortaya çıkan bir hatadır bu!

Yorum-haberde adı geçen Cumhurbaşkanı Er­doğan “Külliye'de bir CHP'li ile görüştüğüm külliyen yalan” diye kesin konuştu.
Muharrem İnce, ispat edilirse kendisini Taksim'de yakacağını söyleyerek “Bu Genel Merkez'in içindeki bir çetenin işidir!” dedi. CHP ve çete, birbirine taban tabana zıt iki sözcük… Bu durumda parti merkezi bir “Araştırma komisyo­nu” kurarak konuyu mutla­ka aydınlığa çıkartmalıdır!


 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam