Polislere mesai geliyor

Asayiş haber 16 Kasım 2018 12:55
Videoyu Aç Polislere mesai geliyor
A
a

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislerin yaşam standartlarının daha iyi olması için mesai saatlerinin 8 saat çalışma-24 saat izin şeklinde düzenleneceğini açıkladı...

Bakan Soylu açıkladı: Polislere mesai geliyor

İçişleri Bakanı Soylu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Polislerin yaşam şartlarının daha iyi olmadı içinde müjdeli bir haber verdi.

İçişleri Bakanı Soylu, kamu çalışanlarına 3600 ek gösterge konusuyla alakalı bir soruyla ilgili, "Polislere biz 3600 konusunda söz verdik, bunu en yakın zamanda yerine getireceğiz. Bu bir sözdür ve bu sözün arkasındayız." ifadelerini kullandı.

POLİSLERİN ARTIK ÇALIŞMA SAATLERİ 8/24

Polislerin, güvenlik görevlilerinin hayat standartlarını daha iyi bir noktaya getirmenin temel sorumlulukları olduğununa işaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Özellikle 15 Temmuz'un iklimi hafif bir kaybolduktan sonra polislerimizi yeni aldıklarımızla beraber ilk önce 12/24'e döndürdük, şimdi de 8/24 çalışma saatlerine döndürüyoruz." dedi.

İçişleri BakanI Soylu, 2016'da 61, 2017'de 52, 2018'de şu ana kadar ise 32 emniyet personelinin intihar ettiğini belirterek, güvenlik güçlerinin imkanlarını en iyi noktaya getirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam