Pençe-Kilit bölgesinde 3 asker şehit oldu!

Asayiş haber 26 Kasım 2022 10:57
Videoyu Aç Pençe-Kilit bölgesinde 3 asker şehit oldu!
A
a

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB).Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu 3 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı....

"Şehitlerimize Allah'tan rahmet; kederli ailelerine sabır dileriz"

İHA'nın haberine göre MSB'den yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 25 Kasım 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu kahraman silah arkadaşlarımız P.Tğm. Duabey Onur ÖZTÜRKMEN ve P.Söz.Er İsmail ÜNAL şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhâl hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz." denildi.

"P.Uzm.Çvş. Mustafa YILDIZ yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur"

Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 25 Kasım 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Mustafa YILDIZ yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Samsun'a şehit ateşi düştü

Samsun Valisi Zülkif Dağlı da yaptığı paylaşımda, “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerin taciz ateşi sonucu şehit olan Vezirköprülü kahraman hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yıldız'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve aziz milletimize başsağlığı dilerim” dedi.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, “Vezirköprülü hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yıldız, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerin taciz ateşi sonucu şehit olmuştur. Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Giresun şehidine ağlıyor

Giresun'un Güce ilçesine bağlı Tevekli Mahallesi'ndeki Şehit Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal'ın ailesine yetkililer tarafından acı haber verildi.

Şehidin babası Fehmi ve annesi Sema Ünal'ın yaşadığı eve Türk bayrağı asıldı. Güce Belediyesi ekipleri de evin önüne taziye çadırı kurdu. Şehit Ünal'ın yakınları, taziye evine akın etti. 6 kardeşi olan şehit Ünal'ın, bekâr olduğu öğrenildi.

Üsküdar'da şehidine evine Türk bayrağı asıldı

P.Tğm. Duabey Onur Öztürkmen'in şehit olduğu haberi, akşam saatlerinde Gaziantep'in Nizip ilçesine bağlı Dazhüyük Köyü'ndeki yakınlarına ulaştı.

İstanbul'da oturan ve ayrı yaşadıkları öğrenilen anne ve babasının acı haberin ardından babasının oturduğu Üsküdar Çavuşdere caddesinde bulunan evinin sokağına Türk bayrakları ile donatıldı.

Şehit teğmen Öztürkmen'in, ailesinin talebi doğrultusunda şehidin naaşı 26 kasım cumartesi günü memleketi Gaziantep'e götürülmek üzere yola çıkacak.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam