Özel Okulda Dayak İddiası!

ÇORUM 16 Ekim 2016 13:44
Videoyu Aç Özel Okulda Dayak İddiası!
A
a

Özel Haber/ E.Şimşek...Çorum merkezde 2016 -2017 öğretim yılına merhaba diyen okullar arasında bulunan bir özel okul dayak iddialarıyla çalkalanıyor. Kimi velilerin çocuğuna daha iyi bir gelecek imkanı sunmak istemesi, kimi velilerin de sadece tüm gün olmasından dolayı tercih ettiği özel okullarda neler oluyor?


Kayıt alabilmek için kırk takla atıp göz boyayan, vaatlerde bulunan idareciler acaba çocuklar sorunlarını dile getirmek istediklerinde neden azarlanıyor?

Okullarda görevi; kendilerine emanet edilen çocukları eğitip öğretmek olan sözüm ona öğretmenler şiddet uygulayarak neyi nasıl öğreteceklerini düşünüyorlar?

Eğitimi, öğrenci eğitmeyi koyun gütmekle bir sayıp elindeki cetveli de sürüsünü gütmekte kullanan şuursuz çobanlara mı emanet yavrularımız? Bu benzetmeyi yaparken çobanları da tenzih ediyorum çünkü onlar ellerindeki sopayı hayvana vurmak için değil, sürüsüne yön vermekte kullanıyor. O halde hayvana dahi layık görmediğimiz şiddeti kimler hangi cesaretle bizim gözüne bakmaya kıyamadığımız yavrularımızı cezalandırmak için kullanıyor?

Dayak olayıyla adı anılan okul ismini şimdilik açıklamıyoruz. Yetkililerden bir özür ve gereğinin yapılmasını bekliyoruz. Beklenen özür ve adı geçen öğretmenlere yönelik gerekli işlemler başlatılmadığı takdirde konuyu Yüce Türk Adaletine taşıyscağımızı ve bu sorun ortadan kalkana dek takipçisi olacağımızı da belirtmek istiyorum. Okulun adını şimdilik ifşa etmemekle birlikte şiddet olayında adı geçen öğretmenlerin de isimlerini açıklamamayı uygun buluyoruz.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam