Otogar'da Eşiyle tartışan kadın silahını ateşledi

ÇORUM 8 Şubat 2020 18:35
Videoyu Aç Otogar'da Eşiyle tartışan kadın silahını ateşledi
A
a

Sondakika haber: ÇORUM’da, şehir dışına gitmek için otogara gelen S.S. adlı kadın, eşiyle tartıştıktan sonra tabancayla havaya ateş etti. Polisin etkisiz hale getirdiği kadın gözaltına alınırken, o anlar güvenlik kameralarınca görüntülendi...


Önceki gün yaşanan olayda, S.S. (45) adlı kadın, eşi A.S. ile tartıştıktan sonra Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne geldi. Telefonla eşine ulaşamayan koca da peşinden geldi. Çift arasında tartışma çıktı. Durumu fark eden polis ekipleri, çifti ayırıp, A.S.’yi eşinden uzaklaştırdı.

Ancak bu sırada kadın, çantasından çıkardığı tabancayla havaya ateş açtı. Polis, kadını etkisiz hale getirip, silahı almak istedi. Ancak bu sırada silah yeniden ateş aldı. Şans eseri can kaybı ve yaralananın olmadığı olayda, S.S. etkisiz hale getirildi.

O ANLAR KAMERADA

Sinir krizi geçiren kadın, polis ekiplerince sakinleştirildikten sonra gözaltına alındı. Otogarda yaşananlar ise güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Görüntülerde, çantasından çıkardığı tabancayla rastgele ateş eden kadına polis ekiplerinin müdahale ettiği, müdahale sırasında da kadının elindeki silahın ateş aldığı görülüyor.

***********************************

HABERİN DETAYI ŞÖYLE GELİŞTİ
Facayı önleyen kahraman polis Çorum’da eşi ile tartışan bir kadın, çantasından çıkardığı tabancayla bir el ateş açarken, Polis memuru silahı alarak olası bir faciayı önledi.Çorum’da eşi ile tartışan bir kadın, çantasından çıkardığı tabancayla bir el ateş açarak çevredekilere
korku dolu anlar yaşattı. Polis memuru ise bir süre sarf ettiği çabanın ardından kadının elindeki silahı alarak olası bir faciayı önledi.

Yaşanan o anları anlatan Çorum Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Mehmet Kanburoğlu, önce bir kadın çığlığı duyduğunu belirterek, sesin geldiği yöne baktıklarında bir erkekle kadın arasında arbede yaşandığını gördüğünü söyledi.Diğer polis arkadaşıyla birlikte koşarak terminalde tartışan kadın ve erkek şahsı ayırdıklarını dile getiren Kanburoğlu, “Önce erkek şahısın üst aramasını yaptık üzerinde herhangi bir silah var mı diye. Erkek şahsı görevli arkadaşa teslim ettikten sonra yardım olmak amacıyla bayan şahsın yanına gittim.

Fakat bayan kriz halindeydi. Sürekli bağırıp çağırıyordu. Üniformam üzerimdeydi. Polis olduğumu söyledi. Defaatle yardımcı olacağımı belirterek telkinde bulundum.

Ancak kadın krizde olduğu niçin bizi duymadı anlamadı. Sırt çantasını yere koyarak içerisinden bir tabanca çıkardı. Sürekli sakin olması için hem el hareketleriyle hemde sözlü olarak telkinde bulundum.

Ancak kadın hiçbir şekilde bizi duymadı anlamadı. 2-3 defa tabancaya doldur boşalt yaptı. Bu sırada yere mermiler düştü. Etraf çok kalabalıktı. Yoğundu. Çalışanlarda vardı.

Bayanın bir anlık boşluğundan faydalanarak elindeki silahı almak için hamle yaptım. Bu sırada silah ateş aldı. Fakat kimseye bir şey olmadı. İki ve üçüncü hamleden sonra silahı alabildim. Silahı görevli silah polise teslim ederken bayanı sakinleşmesi için su verdim. 112 ekiplerini aradık. Kimseye bir zarar gelmedi. Bundan dolayı mutluyuz” ifadelerini kullandı.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam