O Türkiye'nin ilk tüp bebeğiydi evlendi

Yaşam 7 Eylül 2013 13:53
A
a

Türkiye'de ilk tüp bebek yoluyla dünyaya gelen Katrancı evlendi

Türkiyenin ilk tüp bebeği evlendi

Denizli'de Birsel ve Türkay Katrancı çiftinin kızı ve Türkiye'de ilk tüp bebek yoluyla dünyaya gelen Dilek Katrancı (25), bir düğün salonunda yapılan törende Halil Akar'la dünya evine girdi. Çiftin nikâh şahitliğini AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel yaptı.

Duygularını ifade eden Katrancı kendi durumuyla ilgili, "Tabi ilk tanıştığımızda bilmiyordu. Ben kendisine anlattım. Albümlerimi falan gösterdim hani böyle bir özelliğimin olduğundan bahsettim. O da tabi çok yadırgamadı 'bu olabilir bir şey' dedi çünkü artık milyonlarca yapılıyor tüp bebekten, ben de önünde kanlı canlı durunca onun da tabi hoşuna gitti" dedi.

Damat Halil Akar da eşinin Türkiye'nin ilk tüp bebeği olmasının çok ilginç geldiğini, ilişkilerinin ilerledikçe daha çok sevmeye başladığını, zamanla görmezden gelinen bir şey olduğunu dile getirdi.

TÜP BEBEK İÇİN 17 YIL BEKLEMİŞLER

Dilek Katrancı'nın babası Türkay Katrancı da çok mutlu olduklarını belirterek, 25 sene önce çok zorluklar altında evlat sahibi olabildiklerini anlattı: "İlk Almanya'ya gittik bu tüp bebek olayı başladığı zaman. Orada bir çok zahmetlerle bunu başardık geldik. Bugünleri de gördük Allahıma çok şükürler olsun. 17 sene efendim, 17 sene bekledik olmayınca bu Almanya'da bir akrabamız sayesinde bu tüp bebek olayını duyduk. Oraya gittik, başarılı oldu. 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam