Nihal Olçok, Ahmet Davutoğlu'nun partisine katılıyor

Politika 4 Aralık 2019 15:57
Videoyu Aç Nihal Olçok, Ahmet Davutoğlu'nun partisine katılıyor
A
a

FETÖ'cü 15 Temmuz darbe girişimi sırasında eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok'un Ahmet DAvutoğlu'nun kuracağı partiye katılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü...

Nihal Olçok'un Ahmet Davutoğlu'nun partisine katılması sosyal medyada tepkilere neden oldu. Paralel Devlet Yapılanması 'FETÖ’nün 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sırasında Nihal Olçok'un 2013 yılında boşandığı eski eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok şehit olmuştu. Nihal Olçok'un eski eşinin soyadını neden kullandığı ise bilinmiyor. Şehit Erol Olçok 1993'ten beri Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın dava arkadaşıydı. Şehit oğluna Tayyip ismini verecek kadar vefa ve refik sahibiydi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Ortaya atılan iddia sosyal medayada büyük tepkilere neden olurken Nihal Olçok da Twitter'da en çok konuşulanlar arasına girdi.

EROL OLÇOK'TAN 2013 YILINDA BOŞANMIŞTI

Paralel Devlet Yapılanması 'FETÖ’nün 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sırasında Nihal Olçok'un 2013 yılında boşandığı eski eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok şehit olmuştu. Nihal Olçok'un eski eşinin soyadını neden kullandığı ise bilinmiyor.

DAVUTOĞLU, "ÖLENE KADAR" DEMİŞTİ AMA PAZARA KADAR DAHİ SÜRMEDİ

5 Mayıs 2016'da Başbakanlık görevinden alınacağı ortaya çıkınca basın toplantısı düzenleyen Davutoğlu, "Cumhurbaşkanımızla son nefesime kadar vefa ilişkisini sürdüreceğim. Hiç kimse benim ağzımdan benim dilimden benim zihnimden Cumhurbaşkanımız aleyhinde tek bir söz duymadı duymayacak" diyen Ahmet Davutoğlu'nun şuanki parti kurma çalışmalarıyla seçmeni bölmeye çalışması aşikar. Başkan Erdoğan'ı iktidardan indirip Türkiye'yi eski koalisyon krizleriyle baş başa bırakmaya çalışması hayretle izleniyor. Taban tabana zıt ve suçlayıcı iddiaları hemen her gün gündemi meşgul ediyor, Türkiye'nin kahir ekseriyetinde tepkiyle karşılanıyor ve zihinleri bulandırıyor. Ek olarak Davutoğlu'nun, Başkan Erdoğan tarafından kendisine tevdi edilen AK Parti Genel Başkanlık ve Başbakanlık görevlerinde 17/25 Aralık 2013'ten itibaren FETÖ ile mücadele etmediği biliniyor.


Son olarak Bülent Arınç'ın damadının FETÖ'den beraat etmesi sonrası hükümete yönelik eleştirileri ile gündeme gelen Nihal Olçok'un dün gerçekleştirilen Kurucular Kurulu toplantısına katıldığı öğrenildi.

DAVUTOĞLU'NU SAVUNMUŞTU

Nihal Olçok, Binali Yıldırım'ın Ahmet Davutoğlu için sarf ettiği "Ak Parti'nin altını oymaya çalıştı, yakalanınca mağduru oynamak istedi ve Kılıçdaroğlu'nun yanına koştu. 'Duruş' diye kitap yazmış ama kendi 'Duruş'u yok Ahmet Davutoğlu'nun" şeklindeki sözlerine de yanıt vermişti.

"AK PARTİ MARS'TAN GELMEDİ"
Yıldırım'a verdiği yanıtta Davutoğlu'nu da etiketleyen Olçok, şu ifadeleri kullanmıştı: "İyi de sayın Binali Yıldırım ben bugüne kadar hakaret duymadım, yeni alternatifler üretilmesi neden bu kadar endişe ile karşılanıyor. AK parti Mars'tan gelmedi nihayetinde Refahtan doğmadı mı? Halbuki sevinilmesi lazım doğum olgunlaşmanın tam karşılığıdır. Hayatın gerçekleri..."

İşte Olçok'un Yıldırım'a verdiği yanıt;


Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam