Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı İstifa etti!

Asayiş haber 29 Ocak 2021 17:01
Videoyu Aç Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı İstifa etti!
A
a

Sondakika Haber: Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı başkanlıktan istifa etti sebebi de açıkladı...

NEVŞEHİR AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANI İSTİFA ETTİ!

☑Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı başkanlıktan istifa etti sebebi de açıkladı...
☑NEVŞEHİR Belediye Başkanı Rasim Arı' belediye başkanlığından istifa etti. Rasim Arı istifasına gerekçe olarak sağlık sorunlarını gösterdi...
☑Haftalardır Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın AK Parti'den ve belediye başkanlığı görevinden istifa edeceği konuşuluyordu. Başkan Arı kararını verdi ve saat 16.00'da basın toplantısı düzenleyerek vedalaştı.'Üzerimdeki zırhı çıkardım' diyen Rasim Arı, istifasının sebebini 'sağlık' sorunu olarak gösterdi. Rasim Arı şunları söyledi...
☑-Sağlık sorunlarım nedeniyle 21 aydır gururla onurla şerefle başı dik anlı açık bir şekilde ifa ettiğim Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde ve izindeyim. Boğazımdan tek kuruş geçmedi. Ben bu şehirde yaşayacağım, yaşamaya devam edeceğim.
Rahatsızlığı sebebiyle tedavi olacağını belirten Rasim Arı, "21 ayda vaat ettiğim bir çok şeyi yerine getirdim. Yerine getiremediğim vaatlerden dolayıda hemşehrilerimden haklarını helal etmelerini bekliyorum. Tedavi sürecini tamamladıktan sonra yine sahalara ineceğiz" dedi.
☑HESABINI SİLDİ...
Twitter hesabındaki 'Nevşehir Belediye Başkanı' ifadesini de silen Rasim Arı, yerine 'Bir hayalimiz var' notunu yerleştirdi.
Evli ve 2 çocuk babası olan Rasim Arı'nın eşinin ismi Melek Arı... 1975 yılında Nevşehir'de doğan Rasim Arı, Pendik İmam Hatip Lisesi ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. Siyasete Maltepe gençlik kollarında başlayan Rasim Arı, 2002 yılında Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın danışmanlığı görevini yürüttü. Bürokrasi hayatını bakanlar Güldal Akşit ve Nimet Çubukçu'nun danışmanı olarak sürdürdü.
☑2011'de Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği görevini yürüten Rasim Arı, 9 Kasım'da Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti. Arapça ve İngilizce bilen Rasim Arı yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkanı seçildi.

#Çorum
#Hitittvnet
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam