Ne olduysa penaltı sonrası oldu!

ÇORUM 9 Ocak 2023 11:54
Videoyu Aç Ne olduysa penaltı sonrası oldu!
Ne olduysa penaltı sonrası oldu!..
A
a

Video haber izle: Çorum 1. Amatör Küme maçında saldırıya uğrayan hakemin burnu kırıldı.İşte tüm detaylar bu videodan izleye bilirsiniz...

Ne olduysa penaltı sonrası oldu!..
1. Amatör Küme'de şampiyonluk mücadelesi veren Alaca Belediyespor ile Mimar Sinan Gençlik Spor, Alaca ilçe sahasında karşı karşıya geldi. 2-2'lik skorla devam eden karşılaşmanın 90+7'nci dakikasında maçın hakemi Mahmut Selçok, Mimar Sinan Gençlik Spor lehine penaltı kararı verdi..
.
Penaltının gole çevrilmesi üzerine sahaya giren Alaca Belediyespor taraftarları, hakemlerin üzerine yürüdü. Çıkan arbede sırasında bir taraftar, hakem Selçok'a yumruk attı.Polis ekipleri sahaya giren taraftarlara müdahale ederken, hakemler ise soyunma odasına yönlendirildi. Orta hakem Selçok ile yan hakemler Ömür Soyutemiz ve Ömer Bingöl, ambulansla Alaca Devlet Hastanesine kaldırıldı.Burada yapılan muayenede, orta hakem Selçok'un burnunun kırıldığı, yan hakemlerden Soyutemiz'in de kol ve parmaklarında incinme olduğu belirlendi.Hastanedeki tedavinin ardından polis merkezine giden hakemler, saldırganlardan şikayetçi oldu. Polis ekipleri, saldırganları tespit etmek için çalışma başlattı. Öte yandan maç tatil edildi.



#Çorum1AmatörKümemaçında
#Hakemeyumrukattılar
#MimarSinanGençlikSpor
#Alacabelediyespor
#hitittvnet
#Çorum
Ne olduysa penaltı sonrası oldu!..
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam