MİLLİ BİRLİK VE KARDEŞLİK PROJEMİZ TUTTU

Politika 25 Mayıs 2013 22:25
A
a

ÇORUM AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA KÖSE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINDA TÜRKİYE'DE DEĞİŞİM DÖNÜŞÜM HAREKETİ BAŞLAMIŞTIR.BU SÜREÇ HIZLA İLERLEMEKTEDİR.

Danışma Meclisi toplantısında konuşan Mustafa köse Mayıs ayı çalışmalarında 14 mahallemizde Teşkilat olarak Revizyon çalışmalarımızı başlattık Haziran ayında da bitirceğiz. 

Güncelemeler teşkilatımız için önemli , çünkü buradaki eksikliklerimizi giderip yeni bir ekiple çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürmemiz gerekir.Teşkilatımızın çalışma azmini ve heyecanını üst seviyelere tutmak zorundayız dedi. Köse üye sayımız bir ay öncesine bakarak artış sağlamıştır.Biz Merkez İlçe Teşkilatı olarak;Milletvekillerimizin,Belediyemizin ve Teşkilatlarımızın yanında olmaya devam ve katkı sağlamaya devam edeceğiz dedi.

 Mustafa Köse sözlerine şöyle devam etti.Milletvekillerimiz; Çorum'un problemlerini çözmede,merkezi yönetimden  hak ettiğimiz desteği almada çok önemli çalışmalar yapmaktadır.Bundan dolayı vekillerimize  teşkilatım adına teşekkür ediyorum dedi.Köse yerel anlamda Belediyemiz yaptığı çalışmalarla  Çorum'un tüm renklerine hizmet sunmaya devam ediyor.Söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiriyor.Belediye başkanımız siyaset dergisinin Başarılı belediye başkanları dalında yılın belediye başkanı seçildi.Kendisini teşkilatım adına tebrik ediyorum dedi.

İl Genel Meclisi başkanı ve Üyelerimizi kurum ve amiri ve müdürleriyle beraber hizmet alanlarındaki tüm Çorum'lulara adaletli hizmetlerinden dolayı kutluyorum dedi.Ak Parti İktidarında Türkiyemizin her alandaki kazanımlarından onurla,gururla başımız dik bir şekilde söylüyoruz.Türkiye'de enönemli, projelerden biride akan kanı durdurmaktı. Başlatılan  MİLLİ BİRLİK VE KARDEŞLİK  projesi bu kapsamda  terör örgütünün  istismar alanları uygulanan politikalarla daraltılmıştır.Neticede başlatılan  çözüm süreciyle  4 aydır pkk teröründen dolayı şehit haberi duymuyoruz şükürler olsun.

   Analar ağlamıyor , ağlamayacak önümüzdeki süreçte iki sandık önümüze gelecektir.Millet kendine yakışanı yine yapacaktır.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam