Milli Gazete'de 'Oğuzhan Asiltürk' haberi

Politika 22 Ağustos 2021 07:44
Videoyu Aç Milli Gazete'de 'Oğuzhan Asiltürk' haberi
A
a

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığının Düzce Akçakoca'da düzenlediği kampta, Oğuzhan Asiltürk ve SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun bir konuşma yapacağı belirtildi. Fakat, Asiltürk'ten “Milli Görüş Hareketi Lideri” olarak bahsedildi. Ayrıca Asiltürk'ün adının Genel Başkan Karamollaoğlu'ndan önce yazılması ise dikkatlerden kaçmadı...

milli-gazete-BT3b
 

Milli Görüş’ün gazetesi Milli Gazete, bugün ‘Ankara Bürosu’ imzasıyla yayınlanan haberle Oğuzhan Asiltürk’ün liderliğini resmen kabul etti.

Ocak ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk arasında gerçekleşen ve ardından bizzat Erdoğan tarafından ittifaka yönelik olduğu açıklanan görüşmenin ardından Milli Görüş camiasında dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Son olarak Asiltürk, Taliban'ın kontrolü ele geçirdiği Afganistan'da yaşanan gelişmeler ile ilgili açıklamasını “Milli Görüş Hareketi Lideri” imzasıyla yapmış ve bu durum ‘Saadet Partisi'nde kriz çıkaracak hamle' olarak yorumlanmıştı.

Adı önce yazıldı

Ancak bugün Milli Görüş'ün gazetesi Milli Gazete'den dikkat çeken bir yaklaşım geldi. Gazetenin “Genç Saadet kampa girdi” başlığıyla verdiği haberde, Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığının Düzce Akçakoca'da düzenlediği kampta, Oğuzhan Asiltürk ve SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun bir konuşma yapacağı belirtildi. Fakat, Asiltürk'ten “Milli Görüş Hareketi Lideri” olarak bahsedildi. Ayrıca Asiltürk'ün adının Genel Başkan Karamollaoğlu'ndan önce yazılması ise dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam