Milletin adamı Mustafa Çiftçi'nin yanındayız

ÇORUM 23 Kasım 2022 16:01
Videoyu Aç Milletin adamı Mustafa Çiftçi'nin yanındayız
A
a

Çorum İnsani Değerler Platformu, Vali Mustafa Çiftçi’yi hedef alan kurgu operasyonlara dikkat çekerek, 'Milletin adamının yanındayız' dedi...



Çorum İnsani Değerler Platformu, son birkaç gündür Vali Mustafa Çiftçi’yi hedef alan algı ve gerçek dışı kurgular ile yıpratma operasyonlarına dikkat çekerek, “Bizler İnsani Değerler Platformu üyesi sivil toplum kuruluşları olarak sahnelenmek istenen algı operasyonunun farkındayız, bu oyunda rol alanların kimler olduğunu da gayet net olarak görmekteyiz; milletin değerlerinin yanındayız ve milletin adamlarının da her daim destekçisiyiz.”dedi.

İşte o açıklama:

“Son birkaç gündür ilimizde yaşanan bazı olaylar ve gerek yerel basında gerekse de sosyal medya ve internet sitelerinde yer alan kimi haberler bizleri derin bir endişe ve üzüntüye sevk etmiş bulunmaktadır.

YERLİ VE MİLLİ VALİ

Yerli ve milli bir duruşa sahip, milletimizin kadim değerleriyle mücehhez, devleti temsil makamındaki sayın Valimiz Mustafa Çiftçi üzerinden yürütülmeye çalışılan bir çirkin siyaset ve karalama kampanyası ile karşı karşıyayız. Birileri sanki havayı puslandırmak ve bu puslu havada karanlık emellerine ulaşmak niyetindedir.

Bizler İnsani Değerler Platformu üyesi sivil toplum kuruluşları olarak sahnelenmek istenen algı operasyonunun farkındayız, bu oyunda rol alanların kimler olduğunu da gayet net olarak görmekteyiz; milletin değerlerinin yanındayız ve milletin adamlarının da her daim destekçisiyiz.

'TETİKÇİ OLMAYA TEŞNE MEDYA'

Sergilenen tutum ve davranışlar asgari devlet nezaketinden uzak olduğu gibi, olayların figüranlığını yapan tetikçi olmaya teşne medyaya eklemlenmiş kirli zihniyetler eliyle de bir algı ortamı oluşturulmaya çalışılmakta; göreve geldiği günden beri milletimizin ve kadim insanlık değerlerinin yanında yer alan, halkımızın sevgisine mazhar olmuş Çorum Valisi üzerinden asılsız iddialar ileri sürülerek karalama kampanyası yapılmaktadır.

DEVLETİN MAKAMI ALİ CENGİZ OYUNLARINA ALET EDİLEMEZ

 

Devletin makamları ya da milletin emanet ettiği imkanlar birilerinin küçük hesaplarına, ali cengiz oyunlarına alet edilemez, millet olarak da bizler buna müsaade etmeyiz.

'KİFAYETSİZ MUHTERİSLER'

Görünen o ki, sayın Valimiz başta olmak üzere bu milletin gerçek evlatları mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla hizmet üretmenin, dertlinin derdine deva olmanın, genciyle yaşlısıyla halkın sorunlarını çözmenin, ilimizin ve ülkemizin aydınlık geleceğini inşa etmenin derdinde ve telaşında iken bir kısım kifayetsiz muhterisler de bulanık suda balık avlamaya çalışıyorlar.

'ÇİRKİN OYUNUN AKTÖRLERİ NOT EDİLİYOR'

İyi bilinmelidir ki aziz milletimiz sergilenen çirkin oyunun aktörlerini çok iyi tanımaktadır ve terazisi şaşmaz vicdanında da herkese hak ettiği notu vermektedir.

'VALİMİZİN YANINDA, HAKSIZLIĞIN KARŞISINDAYIZ'

Bu vesileyle İnsani Değerler Platformu olarak saygıdeğer Çorum Valimizin yanında olduğumuzu ve haksızlıkların, saygısızlıkların ve kişisel ihtiras peşinde olanların da karşısında durduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiririz."

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam