Devlet Bahçeli, rejim bunalımına dikkat çekerek yerel seçimde Cumhur İttifakı'nın kazanması gerektiğini söyledi.
Bahçeli, "CHP-HDP-İP-SP-ÖDP nasıl aynı çigiye geldi? Zillet İttifakı aynı zamanda bir milli güvenlik sorunu haline dönüşmüştür." dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yazılı açıklama yaptı.
31 Mart yerel seçiminin milli beka açısından çok önemli olduğunu söyleyen Devlet Bahçeli, 'Türk milleti bekasına sandıkta sahip çıkacaktır. Çürümüş siyaset akımları ve zillete bulanmış siyasi aktörler hezimete uğrayacaklardır.' dedi.
‘REJİM BUNALIMI OLMAMASI İÇİN CUMHUR İTTİFAKI KAZANMALI'
'Terör ve terör örgütleri beka sorunudur, aksini söyleyenler terör sevicileri, terörist işbirlikçileri, vatana kast eden ihanet lobisidir' diyen Bahçeli, şöyle devam etti:
“31 Mart yerel seçimlerinde Türk milleti büyük bir badireyi atlattı. İki asrın en vahim sarsıntısını bertaraf ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni inşa etmiştir. Yeniden sistem tartışmaları olmaması için yerel seçimlerde Cumhur İttifakı başarıya ulaşmalı. Yeni bir rejim bunalımı ve siyasal sorunun yaşanmaması için Cumhur İttifakı zaferle çıkmalıdır.” uyarısında bulundu.
‘ZİLLETİN BİR NUMARALI DESTEKÇİSİ PKK'
Cumhur İttifakı'nın 'Türk milletinin kutlu iradesidir.' diyen Bahçeli, 'Zillet İttifakı, Türkiye düşmanlarından feyz alıp ikbal hesabı yapıyor. Zillet ittifakının bir numaralı destekçisi PKK'dır. CHP-HDP-İP-SP-ÖDP aynı çizgide, aynı emel ve hedefin izindedir gidiyor. FETÖ, bunlarla aynı hizada bulunuyor. Zillet İttifakı milli güvenlik sorunu haline geldi. Bir beka meselesine bürünmüştür' dedi.
‘HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINILMAYACAKTIR'
Toplantıda gelecek siyasal süreçlerin değerlendirildiğini aktaran Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın başarısı için ellerinden gelen her türlü fedakarlıktan kaçınmayacaklarını vurguladı.
Hocalı Katliamı'nın yıl dönümünü hatırlatan Bahçeli, '27 yıl önce Yukarı Karabağ'ın Hocalı Kasabası'nda Ermeni çetelerinin vahşi saldırılarda hayatlarını kaybeden 613 masum soydaşımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz. İşgal altındaki Azerbaycan topraklarının bir an önce sahiplerine iade edilmeli. Bunu da sonuna kadar takip edeceğiz. Dua ve desteğimizin her zaman soydaşlarımızla. Bir kez daha buradan ilan ediyorum.” dedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ak Parti’de Üç Durak Üç Seçmen!”
Elvan Simsek
Yazmak Kolay Gazeteci Olmak Zor Vesselam
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Rizespor galibiyeti ve Göztepe depl…
Çorum İskilip Yolunda Kaza: 3'ü Ço…
Siyaset Bazen İnsanın Gerçek Yüzünü…
Çorum FK, Rizespor'un Deplasman Ser…
Fortune 500'de Çorum Damgası Lebleb…
Çorum FK – Çaykur Rizespor Maçı Bug…
Çorum FK Süper Lig'in Borçsuz 7 Kul…
Çorum Ulukavak Mahallesi'nde Trafik…
Pazartesi Geçti Liste Nerede Sayın …
Halk TV'ye Kayyum Atandı! Polis Ope…
Çorum Seçim Anketinde Dikkat Çeken …
Çorum Belediyesi Ayçiçeği Hasadını …
Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü AB…
Gazeteci Mustafa Yolyapar Vefatının…
Çorum'a 504 Sağlık ve Konut Yatırım…
Çorum Barosu'nun Yeni Başkanı Tuğru…
Çorum FK Gaziantep'te 3-0 Kazandı!
Gaziantep FK – Çorum FK Maçı Bugün!
Çorum'da 16 Okuldan Öğrenciler İkli…
Çorum'da Hastanelerin Bilgi İşlem S…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET