MHP: "CHP-HDP-İP-SP-ÖDP" aynı çizgide

Politika 27 Şubat 2019 12:08
Videoyu Aç MHP:  "CHP-HDP-İP-SP-ÖDP" aynı çizgide
A
a

Bahçeli Millet ittifakına tepki göstererek, 'CHP-HDP-İP-SP-ÖDP aynı çizgide, aynı emel ve hedefin izinde.' dedi.

Devlet Bahçeli, rejim bunalımına dikkat çekerek yerel seçimde Cumhur İttifakı'nın kazanması gerektiğini söyledi.

Bahçeli, "CHP-HDP-İP-SP-ÖDP nasıl aynı çigiye geldi? Zillet İttifakı aynı zamanda bir milli güvenlik sorunu haline dönüşmüştür." dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yazılı açıklama yaptı.

31 Mart yerel seçiminin milli beka açısından çok önemli olduğunu söyleyen Devlet Bahçeli, 'Türk milleti bekasına sandıkta sahip çıkacaktır. Çürümüş siyaset akımları ve zillete bulanmış siyasi aktörler hezimete uğrayacaklardır.' dedi.

‘REJİM BUNALIMI OLMAMASI İÇİN CUMHUR İTTİFAKI KAZANMALI'

'Terör ve terör örgütleri beka sorunudur, aksini söyleyenler terör sevicileri, terörist işbirlikçileri, vatana kast eden ihanet lobisidir' diyen Bahçeli, şöyle devam etti:

“31 Mart yerel seçimlerinde Türk milleti büyük bir badireyi atlattı. İki asrın en vahim sarsıntısını bertaraf ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni inşa etmiştir. Yeniden sistem tartışmaları olmaması için yerel seçimlerde Cumhur İttifakı başarıya ulaşmalı. Yeni bir rejim bunalımı ve siyasal sorunun yaşanmaması için Cumhur İttifakı zaferle çıkmalıdır.” uyarısında bulundu.

‘ZİLLETİN BİR NUMARALI DESTEKÇİSİ PKK'

Cumhur İttifakı'nın 'Türk milletinin kutlu iradesidir.' diyen Bahçeli, 'Zillet İttifakı, Türkiye düşmanlarından feyz alıp ikbal hesabı yapıyor. Zillet ittifakının bir numaralı destekçisi PKK'dır. CHP-HDP-İP-SP-ÖDP aynı çizgide, aynı emel ve hedefin izindedir gidiyor. FETÖ, bunlarla aynı hizada bulunuyor. Zillet İttifakı milli güvenlik sorunu haline geldi. Bir beka meselesine bürünmüştür' dedi.

‘HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINILMAYACAKTIR'

Toplantıda gelecek siyasal süreçlerin değerlendirildiğini aktaran Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın başarısı için ellerinden gelen her türlü fedakarlıktan kaçınmayacaklarını vurguladı.

Hocalı Katliamı'nın yıl dönümünü hatırlatan Bahçeli, '27 yıl önce Yukarı Karabağ'ın Hocalı Kasabası'nda Ermeni çetelerinin vahşi saldırılarda hayatlarını kaybeden 613 masum soydaşımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz. İşgal altındaki Azerbaycan topraklarının bir an önce sahiplerine iade edilmeli. Bunu da sonuna kadar takip edeceğiz. Dua ve desteğimizin her zaman soydaşlarımızla. Bir kez daha buradan ilan ediyorum.” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam