Metal yorgunluğunun röntgeni Erdoğan’da!

Politika 8 Temmuz 2017 16:04
Videoyu Aç Metal yorgunluğunun röntgeni Erdoğan’da!
A
a

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genelbaşkanı Erdoğan'ın Kaynakları asıl büyük değişikliğin teşkilatlarda olacağını söylüyor. Çünkü, il ve ilçe teşkilatları ile yerel yönetimlerin A'dan Z'ye değerlendirilmesi için Milli İstihbarat Teşkilatı ve MASAK dahil birçok kurumun devreye alındı.STK'lara ve İl'de yaşayanlara teşkilatlarını durumu soruluyor.


08 Temmuz 2017, CumartesiDİLEK GÜNGÖR

Metal yorgunluğunun röntgeni Erdoğan’da!

Hatırlarsınız, 21 Mayıs'taki kongreden sonra AK Parti'nin başına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sınırlı da olsa değişimin düğmesine MYK ve MKYK'da bastı. Daha sonra yaptığı "Partide metal yorgunluğu var" açıklamasıyla gözlerin AK Parti teşkilatları ve kabineye çevrilmesine neden oldu. İlk değişikliklerden sonra iki ay beklenince sağda solda birçok kesim'revizyon rafa kalktı' dedikodusunu çıkardı.

Ama bu dedikoduyu yayanlar pek de sevinmesin.
Zira, Ankara'daki kaynaklarımdan edindiğim bilgiler, tünelin ucundaki ışığın yakında görüneceğini söylüyor.
21 Mayıs'ın hemen ardından revizyona gidilememesinin sebebi, 21 Mayıs'ın hemen ardından revizyona gidilememesinin sebebi, Erdoğan'ın partide tespit ettiği metal yorgunluğunun detaylı röntgenini de istemesinden kaynaklanıyor.



Biliyorsunuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan partinin başına geçtiğinde kabine içindeki bakanlardan 180 gün içinde icraatlarına dair notları çıkarmalarınıistemişti. Bunlar hazırlandı.
Erdoğan'ın önüne gitmek üzere...
Söylenenlere göre, bu raporlar üzerinden Cumhurbaşkanı değerlendirmeyapacak. Karnesi zayıf olan bakanla yollar ayrılabilir.
Fakat kabinede 4-5 isim dışında geniş bir revizyon olmayacağı da kulislerde konuşuluyor.

Kaynaklar asıl büyük değişikliğin teşkilatlarda olacağını söylüyor. Çünkü, il veilçe teşkilatları ile yerel yönetimlerin A'dan Z'ye değerlendirilmesi için Milli İstihbarat Teşkilatı ve MASAK dahil birçok kurumun devreye alındığınıduydum. Yani yerel yönetimlerdeki isimlerin sadece kamuoyu algıları ve başarı-başarısızlık karneleri değil varsa yolsuzluk raporları da Erdoğan'ın önüne konulacak.

Cumhurbaşkanı da hem kabine hem de teşkilatı bu raporlar ışığında yenileyecek.
Bence herkes sürprizlere hazır olsun!
Kaynak : Sabah Gazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam