Mesele İstanbul değil mesele Türkiye!

Politika 11 Mayıs 2019 12:25
Videoyu Aç Mesele İstanbul değil mesele Türkiye!
A
a

Terör örgütü PKK açıkça oyların adresini gösterdi. Örgütün üst düzey yönetiminden yapılan açıklamada “HDP İstanbul’da İmamoğlu’nu destekleyecek. 23 Haziran’da da bu strateji başarı kazanacaktır” denildi...


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan(İBB) adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu'na PKK'dan bir açık destek daha geldi. Türkiye'yi hedef alan eli kanlı terör örgütü İmamoğlu'na açık desteğini duyurdu...

HDP ile ittifak yapan İmamoğlu'nun adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Yürütme Konseyi Eşbaşkanı Bese Hozat kod adlı terörist Hülya Oran, "Faşizme karşı, antifaşist cepheyi, demokratik güç birliğini HDP destekleyecektir. Faşizme karşı pozisyon olan aday kimse İstanbul'da, bu Ekrem İmamoğlu ise bunu destekleyecektir, farklı bir adaysa onu destekleyecektir" dedi.

Aynı zamanda onlarca vatandaşın şehit düştüğü Beşiktaş'taki kanlı terör saldırısının planlayıcısı da olan Oran, terör örgütüne yakınlığıyla bilinen bir yayın organına şunları söyledi:

STRATEJİ BAŞARI KAZANACAK
 23 Haziran'da da bu strateji başarı kazanacaktır. İstanbul seçimlerinde de HDP bu stratejiyle İstanbul seçimlerine katılacaktır. Faşizme karşı, anti-faşist cepheyi, demokratik güç birliğini HDP destekleyecektir. Faşizme karşı pozisyon olan aday kimse İstanbul'da, bu Ekrem İmamoğlu ise bunu destekleyecektir, farklı bir adaysa onu destekleyecektir.

 AKP-MHP faşist iktidarına karşı kim İstanbul'da seçime giriyorsa Kürtler onu destekleyecektir. Bu konuda Kürtler'in tavrında, tutumunda hiçbir değişiklik yoktur. Aksine daha çok bu faşist bloka karşı daha fazla birleşme, bütünlüşme, direnişli mücadeleyi büyütme, güçlendirme, duruşu ve iradesi vardır. Kürtler de bu tutumunu çok net bir biçimde ortaya koymuştur.

 

KARAYILAN CHP-HDP-İP İÇİN OY İSTEDİ

Bebek katili örgütün sözde liderlerinden terörist Murat Karayılan da 31 Mart seçimleri öncesinde AK Parti-MHP ittifakını hedef göstermiş ve Millet İttifakı'na oy verilmesini istemişti. "Bu seçimler çok önemlidir" diyen Karayılan, "AK Parti ve MHP'ye karşı halkımız oyunu kime vereceğini bilmektedir" diyerek ittifakın terör örgütünün arzu ettiği bir yapılanma olduğunu ifşa etmişti.



DURAN KALKAN TEHDİT ETTİ
PKK/KCK sözde Yürütme Konseyi Üyesi terörist Duran Kalkan da 30 Nisan'da aynı haber ajansına konuştu. Tehdit dolu açıklamalarda bulunan Kalkan, "Gerilla (teröristler) harekete geçiyor, geçecek. Başka yolu kalmadı. Anladıkları dilden konuşulacak. Sadece dağda, sadece askere karşı da olmayacak. Bütün faşist katillerden, polis çetelerden, ajan ihbarcı yapıların hepsinden hesap soracak" dedi.

Kaynak : sabah gazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam