Mecitözülü Genç Veteriner Hekim Ergün Coşkun hayatını kaybetti

ÇORUM 9 Ekim 2020 20:45
Videoyu Aç Mecitözülü  Genç Veteriner Hekim Ergün Coşkun hayatını kaybetti
A
a

Sondakika Haber: Genç veterinerden acı haber geldi. Çorum-Merzifon yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan AK Parti Mecitözü Belediye Başkan Adayı Ergün Coşkun, kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.


Son seçimde Mecitözü AK Parti Belediye Başkan Adayı olan Veteriner Hekim Ergün Coşkun’dan acı haber geldi. Geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılan Ergün Coşkun tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi Mecitözü’nde toprağa verilecek.

Mecitözü ilçesinin tanınmış simalarından, önceki seçimlerde AK Parti Mecitözü Belediye Başkan adayı olan 37 yaşındaki veteriner hekim Ergün Coşkun, Çorum-Merzifon karayolunun 20. kilometresinde 19 ABE 110 plakalı otomobili ile seyir halinde iken, 06 HC 7204 plakalı TIR’ın dorsesine arkadan çarpmıştı. Kazada ağır yaralanan Ergün Coşkun, önce Merzifon Devlet Hastanesi’ne, daha sonra da Samsun’da bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Hayata tutunmaya çalışan Ergün Coşkun’dan acı haber geldi. Coşkun, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Merhumun cenazesi 10 Ekim 2020 Cumartesi günü saat 11.00’de Mecitözü İlçesinde toprağa verilecek. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam