Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması

Politika 11 Nisan 2022 16:00
Videoyu Aç Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması
A
a

Ümit Özdağ'ın kendisini cumhurbaşkanı adayı olarak göstermesinden sonra ilk kez konuşan Mansur Yavaş, belediye başkanlarının kendi işleri ile ilgilenmeleri gerektiğini söyledi.



Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz hafta konuk olduğu programda, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ı, partilerinin cumhurbaşkanı adayı olarak gördüklerini söyledi.

Özdağ'ın bu açıklamaları kamuoyunda büyük yankı uyandırırken bütün hafta kulislerde, programlarda bu konu masaya yatırıldı.

Özdağ'ın "Göreve çağırıyoruz" açıklamalarına sözcüsü aracılığı ile kamuoyunu tatmin etmeyen cevaplar veren Yavaş, ilk kez konuştu.

Meral Akşener ile görüştü

Mansur Yavaş, cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarında gündemdeki yerini korurken bugün İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştü.

Görüşmenin ardından ikili, basın toplantısı düzenledi. Yavaş'a Özdağ'ın açıklamaları soruldu.

"Belediye başkanı görevini yapmalı"

Kendini kamu görevlisi olarak gördüğünü ifade eden Yavaş, "Bir belediye başkanı seçildiği andan itibaren sadece işini yapmalı. Ne diğer siyasi partilere, genel başkanlarına laf söylemeli. İşini gücünü yapmalı. Hiç kimseyi ayırmadan hizmet etmeye çalışıyorum.

"Açıklamalar benim rızam dışındadır"

Ben siyasetin içinde bir insan değilim, kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum. Açıklamalar benim rızam dışındadır. Ben görevimin başındayım." dedi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam