Mansur Yavaş'ın adaylığı kesinleşti

Politika 25 Kasım 2018 15:23
Videoyu Aç Mansur Yavaş'ın adaylığı kesinleşti
A
a

MHP’nin Ankara’dan aday çıkarmayacağının belli olması sonrası Mansur Yavaş’ın CHP’den aday olacağının garantilendiğini söyledi...

Ahmet Hakan, MHP'nin 30 Mart seçimlerinde Ankara'da aday çıkarmayacağını açıklamasının ardından Mansur Yavaş'ın CHP adaylığını garantilediğini açıkladı. Hakan, "Bu saatten sonra CHP'nin Mansur Yavaş dışında bir seçeneğe yönelmesi mümkün değil gibi" ifadelerini kullandı.

‘Tek seçenek Mansur Yavaş’
Hakan, "MHP, Ankara'da aday çıkarsaydı yarışın önemli oyuncularından biri olacaktı ve milliyetçi sağ oylar AK Parti, MHP hatta İYİ Parti arasında bölünecekti" diye yazdı. Hakan, "Böyle bir ortamda CHP, Mansur Yavaş'tan uzak duracak ve sosyal demokrat bir adayla aradan sıyrılmayı deneyecekti. MHP'nin Ankara'da aday çıkarmayacağını açıklamasının ardından bu ihtimal, tamamen ortadan kalkmış oldu. Bu saatten sonra CHP'nin Mansur Yavaş dışında bir seçeneğe yönelmesi mümkün değil gibi" ifadesini kullandı.

Hakan, "Eğer AK Parti'nin adayı gerçekten de Mehmet Özhaseki olacaksa Ankara'da yarış Özhaseki ile Yavaş arasında geçer ve sonucu milliyetçi oyların yönelimi belirler" dedi.
Kaynak : yeni Akit
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam