Mansur Yavaş, ilk genelgesini yayınladı

Politika 9 Nisan 2019 08:26
Videoyu Aç Mansur Yavaş, ilk genelgesini yayınladı
A
a

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün mazbatasını almasından hemen sonra ilk genelgesini açıkladı. Yavaş, belediyeye bağlı olan şirketlerin her türlü mal hizmet ve personel alımıyla beraber, araç ve gayrimenkul kiralama işlemlerini de durdurduğunu açıkladı.


Yavaş, ilk genelgesini yayınladı
 

Yavaş, kiralama işlemlerini durdurmasından hariç, belediye, genel müdürlükler ve bağlı şirketlerde çalışan, işçi, memur ve şirket elemanı personelin izinlerini de kaldırarak, izindekilerin geri çağrılması talimatında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı şirketlere gönderilen genelgede kullanılan ifadeler şunlar;

"08.04.2019 göreve başlama tarihi itibariyle Büyükşehir Belediyesi, Genel Müdürlükler ve Bağlı Şirketlerinde her türlü ödeme, harcama, ihale, doğrudan temin, mal ve hizmet alımı, personel alımı, araç kiralama, alım, satım, gayrimenkul kiralama, alış, satış, vb. tüm işler ikinci bir emre kadar durduruldu"

"Ayrıca Büyükşehir Belediyesi, EGO, ASKİ Genel Müdürlüğü'nde, belediyeye bağlı tüm şirketlerde çalışmakta olan işçi, memur, şirket elemanı personellerinin izinlerinin kaldırılması ve izinli olan personelin görev yerine tekrar çağrılması hakkında gereğinin yapılmasını rica ederim."

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam