Maden ocağında göçük: 2 ölü

Yaşam 11 Temmuz 2014 22:54
Videoyu Aç Maden ocağında göçük: 2 ölü
A
a

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde bir maden ocağının girişinde meydana gelen toprak kaymasında 2 işçi öldü, 2 işçi yaralandı.

İvrindi'ye bağlı Gözlüçayır Mahallesi'nde faaliyet gösteren maden ocağının girişinde yeni açılan bacanın bulunduğu alanda toprak kayması sonucu işçiler Mehmet Tunç (35), Ramazan Baraç (37),  Ramazan Argun ve İsmail Manay göçük altında kaldı.
 
Bu sırada maden ocağının dışında bulunan işçilerden Mehmet Baraç, olayın hemen ardından ocağa girerek Ramazan Argun ve İsmail Manay'ı toprak altından çıkarmayı başarırken, yeğeni Ramazan Baraç ile Mehmet Tunç'a ulaşamadı.
 
Mehmet Baraç'ın ihbarı üzerine olay yerine gelen Afet ve Acil Durum  (AFAD) ekipleri, yaptıkları çalışma sonunda işçiler Baraç ve Tunç'un cesetlerine ulaşarak, toprak altından çıkardı.
 
Yaralı işçiler Argun ve Manay ise İvrindi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Baraç ve Tunç'un cesetleri otopsi için İvrindi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Bu arada Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Salih Göldal da olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

Çorum'un En Güvenilir Siyasetcisi Kim?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam