Lisesi Helin'in arkadaşları dehşet anlarını anlattı

Yaşam 14 Ekim 2017 18:05
Videoyu Aç Lisesi Helin'in arkadaşları dehşet anlarını anlattı
A
a

Son dakika!.. Helin'in arkadaşları dehşet anlarını anlattı: "Helin gözlerini kapattı, yapma diyordu".İstanbul Pendik'te okul önünde yaşanan dehşete tanık olan öğrenciler o anları anlattı. Bir öğrencinin, saldırganın Helin Palandöken'e ateş açma anını anlatırken söyledikleri kan dondurdu. Helin'i öldüren ve iki erkek öğrenciyi de yaralayan 21 yaşındaki Mustafa Yetgin ise, “Tasarlayarak adam öldürme" suçundan tutuklandı.

Pendik'te okul çıkışında Helin Palandöken isimli genç kızı öldürerek, iki kişiyi yaralayan saldırganın, saldırıyı nasıl gerçekleştirdiği ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

"HELİN GÖZLERİNİ KAPATMIŞ YAPMA DİYORDU"

Helin Palandöken ile aynı okulda okuyan öğrenciler, genç kızın cenazesine katılmak için geldikleri Aydınlı Cemevi'nde saldırının detaylarını anlattı.
Bir öğrenci, "Merdivenden iniyorduk. Patlama sesi duyduk. Torpil sandık. Sonra baktım. Helin gözlerini kapatmış, 'yapma' diyordu. Şahıs Helin'in karnına ateş açtı. Cemil de yaralandı. Daha sonra havaya ateş açtı" dedi. Başka bir öğrenci de, "Silah sesi duydum. İlk Cemil'e sıktı. Ondan sonra Helin'e ateş açtı. Yere düştüğünü gördüm" dedi.
Kaynak : Sabah Gazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam