KURTİZİN'İN CENAZESİ KILINMADAN MEZARA GÖTÜRÜLDÜ.

Magazin 30 Eylül 2013 22:43
A
a

77 yaşında vefat eden Tuncel Kurtiz’ in cenazesi gömüleceği yere kadar omuzlarda taşındı.. Yer yer “Her yer Taksim, her yer direniş” ve “Her yer Tuncel, her yer Kurtiz” sloganlarının atıldığı duyuldu. BEETHOVEN DİNLETİLDİ “Altın Portakal Yaşam Boyu Onur Ödülü” sahibi onlarca filmde bir çok karaktere hayat veren Kurtiz’ in bir hayranı aracından Beethoven’a ait eserler dinletti

Tuncel Kurtiz’ in cenaze töreninde ‘skandal’ denebilecek bir olay yaşandı.
Tuncel Kurtiz’ e son veda
Fenalaşıp hayatını kaybeden Usta sanatçı Tuncel Kurtiz, vasiyeti doğrultusunda Balıkesir Edremit ilçesi, Kazdağları eteklerinde bulunan Çamlıbel köy mezarlığına denizi gören yola yakın bir yere kazılan mezarla son yolculuğuna uğurlandı. Tuncel Kurtiz’e son veda Ünlü oyuncunun sevenleri ve bir çok sanatçı cenazede hazır bulundu.
YAKLAŞIK 10 BİN KİŞİ KATILDI
İstanbul, ve Balıkesir’ in ilçe ve köylerden yaklaşık 10 bin kişi cenazedeydi. Halit Ergenç, Kenan İmirzalıoğlu, Yılmaz Köksal, Berrak Tüzünataç, Okan Yalabık, Güven Kıraç, Cansu Dere, Kıvanç Tatlıtuğ, Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Sarp Akkaya gibi ünlülerin de hazır bulunduğu törende çok sayıda oyuncu, siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları vardı
77 yaşında vefat eden Tuncel Kurtiz’ in cenazesi gömüleceği yere kadar omuzlarda taşındı.. Yer yer “Her yer Taksim, her yer direniş” ve “Her yer Tuncel, her yer Kurtiz” sloganlarının atıldığı duyuldu.
BEETHOVEN DİNLETİLDİ
“Altın Portakal Yaşam Boyu Onur Ödülü” sahibi onlarca filmde bir çok karaktere hayat veren Kurtiz’ in bir hayranı aracından Beethoven’a ait eserler dinletti.

Tuncel Kurtiz'e son veda alkışlarla defnedildi
KURTİZ’ İN CENAZESİ NAMAZ UNUTULDU VE İKİ KEZ DEFNEDİLDİ
Musalla taşına konan tabut, cenaze namazı kılınması beklenmeden mezarlığa götürüldü, mezara konulan Kurtiz cenaze namazının kılınmadığı fark edilince yeniden uygun bir alana götürülerek imamların gelmesi beklenmeye başlandı, imamların gelmesi üzerine kılınan cenaze namazından sonra Türk sineması ve tiyatrosunun usta ismi Tuncel Kurtiz’ alkışlarla ve sevenleri eşiliğinde yeniden defnedildi.

1382927_10151732940275345_1096984011_n

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam