Kubbeli Caddesinde silahlı saldırı

ÇORUM 28 Ağustos 2021 07:46
Videoyu Aç Kubbeli Caddesinde silahlı saldırı
A
a

Çorum’da Kubbeli Caddesi'nde bir kişi, husumetli olduğu kişiyi onlarca kişinin yürüdüğü caddenin ortasında vurdu.Silahlı saldırı sonucu şahıs ağır yaralanırken, olay sırasında caddede bulunan bir kişi de ayağından hafif şekilde yaralandı.Olay, Kubbeli Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, E.E. adlı kişi caddede yürüdüğü sırada meydana geldi...


KUBBELİ CADDESİNDE SİLAHLI SALDIRI!


Çorum’da Kubbeli Caddesi'nde bir kişi, husumetli olduğu kişiyi onlarca kişinin yürüdüğü caddenin ortasında vurdu...
Silahlı saldırı sonucu şahıs ağır yaralanırken, olay sırasında caddede bulunan bir kişi de ayağından hafif şekilde yaralandı.
Olay, Kubbeli Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, E.E. adlı kişi caddede yürüdüğü sırada yanına gelen ve daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen B.A. tarafından vuruldu.

Onlarca kişinin yürüdüğü caddede duyulan silah sesi büyük paniğe neden oldu. Elvan E., göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanırken, o sırada caddede yürüyen A.S. adlı genç de ayağından hafif şekilde yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. 112 ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan E.E.’nın hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle ameliyata alındığı öğrenildi.
Olayın ardından B.A. ise kaçtı. Zanlının kaçış anı caddede bulunan bir işyeri tarafından saniye saniye kaydedildi. Zanlının olaydan 3 saat sonra polise giderek teslim olduğu öğrenildi.Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



#Çorum
#hitittvnet

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam