Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde saldırı!

Politika 22 Nisan 2019 09:12
Videoyu Aç Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde saldırı!
A
a

Ankara'da şehit cenazesi töreninde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir grup tarafından saldırıya uğradı. Güvenlik güçlerince Kılıçdaroğlu güvenli bir eve alındı.

 

24w4tsydud
 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu cenaze töreninde bir grubun saldırısına uğradı.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şehit er Yener Kırıkcı'nın cenaze törenine katıldı. Törenden sonra CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bir grubun saldırısına uğradı. Güvenlik görevlileri arbede yaşanması üzerine olaya müdahalede bulundu.

Güvenlik güçleri Kemal Kılıçdaroğlu çevredeki bir eve götürülürken, Kılıçdaroğlu polis kontrolünde evde tutuldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun durumumun iyi olduğu öğrenildi. Güvenlik güçleri, evin etrafında toplanan kalabalığın dağıtılması için çalışmalara başladı.

CHP'li Levent Gök, Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı için, ‘'Arbedede herkes bir yere savruldu. Kemal bey iyi, güvenli bir yerde. Başkanımız bir açıklama yapacaktır, soğukkanlı olmalıyız.'' İfadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı kınayan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ‘'Her türlü şiddeti kınıyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun. Hukuk dışına kimse çıkamaz. Şiddet bir protesto bir halk arama değil. Sorumlular için gereken yasal işlem yapılacaktır.'' ifadelerine yer verdi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam