Kılıçdaroğlu 'Gerçekten Benimle misiniz? dedi

Politika 23 Eylül 2022 22:06
Videoyu Aç Kılıçdaroğlu 'Gerçekten Benimle misiniz? dedi
A
a

Kılıçdaroğlu canlı yayında 'Gerçekten Benimle misiniz?' diye sordu! İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan yanıt geldi...

CHP LİDERİ'NİN SABRI TAŞTI!
KARAR VERİN ARTIK!..
  • Kılıçdaroğlu canlı yayında 'Gerçekten Benimle misiniz?' diye sordu! İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan yanıt geldi...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'yol arkadaşları'na ' Siz gerçekten benimle birlikte misiniz, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini görüyorum. Benimleyseniz, benimle olduğunuzu artık hissetmek istiyorum' dedi. Bunun üzerine Ekrem İmamoğlu, 'Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın #yanındayım' paylaşımı yaptı. Mansur Yavaş da 'yanındayım' deyince Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığının kesinleştiği yorumları yapıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Nisan'daki "Vatanı satanlarla kavga edeceğiz, ya bana katılın ya da şu anda yolumdan çekilin!" çıkışının ardından partililere yeniden seslendi. Kılıçdaroğlu, "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" diye sordu. İlk cevap verenlerin başında Ekrem İmamoğlu'nun gelmesi dikkat çekti.
"Gerçekten benimle birlikte misiniz?"

Kılıçdaroğlu, 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında "“Ben sürekli yürümeye ve ilerlemeye kararlıyım ve hiçbir şey beni inandığım yoldan geri çeviremez” dedikten sonra partililere bir kez daha "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" diye sorup şöyle devam etti:
  • Bazılarının sesi çıkmıyor! Artık karar verin
"Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz, benimle olduğunuzu artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum." Bunun üzerine sosyal medyada #yanındayız tagı açıldı. Taga ilk paylaşım yapanlardan birinin son dönemde Kemal Kılıçdaroğlu ile arasını düzeltmeye çalışan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olması dikkat çekti. İmamoğlu, "Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın #yanındayım" paylaşımı yaptı.
  • Mansur Yavaş da 'yanındayım' dedi
Cumhurbaşkanı adayları arasında Tayyip Erdoğan'ın karşısında şansı en yüksek aday olarak gösterilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Twitter üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'na 'yanındayım' dedi. Mansur Yavaş paylaşımında "Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım. @kilicdarogluk" ifadelerini kullandı. Mansur Yavaş'ın, Meral Akşener'in cumhurbaşkanı adayı olduğu iddiaları güçlenmişti.



#CHP
#KemalKılıçdaroğlu
#Benimlemisiniz
#Corum
#Çorum
#hitittvnet
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam