Kanserden ölen polis memuru için tören

ÇORUM 21 Şubat 2016 20:10
Videoyu Aç Kanserden ölen polis memuru için tören
A
a

Çorum İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve kanser hastalığı sonucu yaşamını yitiren polis memuru Veysel Topuz için cenaze töreni düzenlendi. Yaklaşık iki yıldır kanser tedavisi gören ve dün akşam evinde yaşamını yitiren Topuz'un (54) naaşı, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Ulucami'ye getirildi.

Kanserden ölen polis memuru için tören
Cenaze namazı kılınmadan önce Topuz'un öz geçmişi okundu. Topuz'un Türk bayrağına sarılı naaşı, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Ulumezarlık'ta toprağa verildi.

Cenaze törenine Topuz'un İstanbul'da polis memuru olarak görev yapan oğlu Yasin Topuz ile diğer aile fertleri ve yakınlarının yanı sıra Vali Ahmet Kara, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Çelik, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Mesleğe 29 yıl önce Adana'da başlayan ve daha sonra Siirt'te görev yapan Topuz'un, 19 yıldır Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptığı ve yaklaşık iki yıldır prostat kanseri tedavisi gördüğü öğrenildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam