İYİ Pari "Millet 5'ten Büyüktür"dedi

Politika 3 Mart 2023 11:34
Videoyu Aç İYİ Pari "Millet 5'ten Büyüktür"dedi
A
a

6'lı Masa'da adaylık kavgası sürüyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına kesin gözüyle bakılırken, sosyal medyada Millet İttifakı'nın mensupları arasında tartışmalar dikkat çekti...

2023 seçimlerine çok az bir süre kala heyecan giderek artıyor. 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlere az bir süre kalmasına rağmen Millet İttifakı'nda ise aday belirsizliği sürüyor.

12. kez toplanan 6'lı masa, yine aday belirlemeyi başaramayarak 13. kez toplanmaya karar verdi.

Kararın ardından ise CHP'li isimler Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına kesin gözüyle bakarak zafer kutlamaya erkenden başladılar. Sosyal medyada ise Millet İttifakı'nın mensupları arasında söz düellosu başladı.

Millet İttifakı'nda karşılıklı atışmalar

İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır sosyal medyadan yaptığı "Millet 5'ten büyüktür" yorumunu kısa bir süre sonra sildi.

Dikbayır, yaptığı diğer açıklamasında ise şu ifadeleri kullandı: "Biz bu kutlu yola çıkarken sadece ve sadece milletimize söz verdik, güvendik. And olsun şart olsun milletimizi yanıltmayacağız. Milletimiz ne derse o.."

"Ayar veren tweet atıp sonra silmek, bari cesaretli ol"

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Faik Tunay ise Dikbayır'a yanıt olarak şöyle yazdı: "Ayar veren twitt atıp sonra silmek Bare cesaretli ol Siyaset başka iş agalar. Torpille makam sahibi olunca usta siyasetçi olunmuyor ! 23 senem geçti bana sorun ne biliyorsun ? Vallahi billahi hiç bir şey bilmiyorum,daha çok pişmem lazım! Millet ittifakını sabote etmeyin,susun"

"Küçük hesapları bırakıp, gerçek tehlikeyi görmeli"

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Metun Ergun ise şu yorumu yaptı: "Bazen gerçek komutan olmak için apoletlerden vazgeçmek gerekir. Küçük hesapları bırakıp büyük resmi, gerçek tehlikeyi görmek gerekir."

İBB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan sosyal medya hesabından, "Millet ne derse o olacak" dedi.

"Apoletlerini sök dedik sana"

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Yasin Öztürk'ün, Kılıçdaroğlu'na attığı yönünde yorumlanan tweette ise "Apoletlerini sök dedik sana…" ifadesi yer aldı.

İYİ Parti Kurucusu Ümit Beyaz ise "Meral Akşener varsa umut vardır." yorumunda bulundu.

"İYİ Parti kurumsal yapısı, milletin sesine kulak verecektir"

İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Gik üyesi Şükrü Kuleyn "Az Kaldı" hashtagiyle birlikte şunları yazdı: "Kimse merak etmesin; İYİ Parti kurumsal yapısı, Genel Başkanının liderliği,özverisi,fedakarlığı ve feraseti doğrultusunda Milletin sesine kulak verecektir."

1_214

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam