İSVEA 5 ÜRÜNÜ İLE İTALYA’DA TASARIM ÖDÜLÜ ALDI

Ekonomi 28 Nisan 2013 14:54
A
a

ECE Holding in İtalya’dan aldığı banyo ürünleri markası İSVEA, 5 ayrı ürünüyle A DESİGN AWARD ödülü kazandı. A DESİGN AWARD ödülleri İtalya’nın COMO şehrinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Avrupa nın en prestijli tasarım yarışmalarından olan A DESİGN AWARD da İSVEA 2 altın ve 3 gümüş tasarım ödülü kazandı

Tasarımı GENESİS Design Studio tarafından yapılan yükseklik ayarlı klozet ve genç İtalyan tasarımcı Simone Valsecchi tarafından tasarlanan STELLA serisi banyo ürünleri ALTIN ödül kazanırken, Nativita Design House tasarımı olan Portofino serisi ve yine Simone Valsecchi tasarımı olan Belleza ve Castello serileri de gümüş ödül kazandı.

Como daki törende İSVEA adına ödülleri ECE Holding Yönetim Kurulu başkanı Erdem Çenesiz ve İSVEA İtalya Ülke Direktörü Doktor Alessio Scacaroni birlikte aldılar.

Erdem Çenesiz konu ile ilgili olarak “ Artık bir Türk markası olan İSVEA’ nın bu ödülleri alması, Türklerin de iyi tasarımcılarla çalışıp, başarılı ürünler yapabileceklerinin ispatı açısından önemliydi, ödülleri kazanmamız zamanlama açısından da bizim için cok kıymetli, İsvea İtalyan sahiplerinden sonra Türk markası olarak da tasarım konusundaki başarısını devam ettirdiğini ispatladı, İtalya’da Ödül sahibi tasarımları olan ve Logosunda İTALİA yazan bir markanın ürünlerinin üzerinde ‘MADE in ÇORUM’ yazacak, bu Çorum’un küresel ekonomideki yerini almaya başladığının ispatlarından sadece bir tanesi ” dedi.

İSVEA İtalya Ülke Direktörü Doktor Alessio Scacaroni İSVEA nın ECE Holding tarafından satın alınmasından sonra İtalya’da yeniden yapılandığını, üretimlerin Türkiye ye kaydırılmasının rekabet güçlerini artırdığını belirtti. Alınan ödüller ile İSVEA nın tasarım konusundaki başarılarının taçlandığını vurgulayan Doktor Alessio Scacaroni , 1962 den beri İtalyan tasarımının en iyi örneklerini sunan İSVEA markasının Türk üretim yeteneğiyle birleştiğinde eskisine oranla çok daha güçlü hale geldiğini vurguladı.

Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam