İstanbul, Havalimanındaki Patlamada Çorum’un Osmancık ilçesi Başpınar köyü nüfusuna kayıtlı Çağlayan Çöl´ün de hayatını kaybetti

ÇORUM 29 Haziran 2016 19:24
Videoyu Aç İstanbul, Havalimanındaki Patlamada Çorum’un Osmancık ilçesi Başpınar köyü nüfusuna kayıtlı Çağlayan Çöl´ün de hayatını kaybetti
A
a

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen canlı bomba saldırısında yer hizmetleri görevlisi içinde Çorumlı Çağlayan Çöl’ünde olduğu 9 personelin hayatını kaybettiği belirlendi.

İstanbul AtatürkHavalimanı'nda dün akşam meydana gelen patlamada 36 kişi hayatını kaybetti, 147 kişi da yaralandı. Patlamada Çorum’un  Osmancık ilçesi Başpınar köyü nüfusuna kayıtlı Çağlayan Çöl´ün de hayatını kaybettiği öğrenildi.

Atatürk Havalimanı'nda dün akşam saat 21.35 sıralarında meydana gelen bombalı terör saldırısında hayatını kaybedenlerin isimleri belirlenmeye başladı. Adli Tıp Kurumunda yapılan kimlik tespit çalışmaları devam ederken, patlamada  Osmancık ilçe nüfusuna kayıtlı bir kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi.

Atatürk Havalimanı’nda 'Yer Hizmeti' görevlisi olarak çalışan  Osmancık  Başpınar köyü nüfusuna kayıtlı Çağlayan Çöl´ün de patlamada hayatını kaybedenler arasında yer aldığı öğrenildi. Çöl’ün cenazesinin yarın Osmancık’a getirilerek toprağa verilmesi bekleniyor.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam