İsmet Ceylan 85 Yaşında hayatını kaybetti

ÇORUM 1 Şubat 2022 22:16
Videoyu Aç İsmet Ceylan 85 Yaşında hayatını kaybetti
A
a

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın babası İsmet Ceylan (85) yaşında hayatını kaybetti.


İSMET CEYLAN TOPRAĞA VERİLDİ


Bakan Süleyman Soylu, AK Partili Ceylan’ın babasının cenazesine katıldı.AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın babası İsmet Ceylan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören İsmet Ceylan, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti...

İsmet Ceylan’ın cenazesi sabah saatlerinde hastaneden alınarak Yeşilyayla Köyü’ne götürüldü. Cenazeye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Mustafa Çiftçi, Eski Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Çiğdem Karaaslan, Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Çorum milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, belediye başkanları ve yakınları katıldı.Ceylan’ın cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.



**************************************
Çorum’da uzun süredir züccaciye ürünleri üzerine esnaflık yapan İsmet Ceylan, bir süredir yakalandığı koronvirüs salgını nedeniyle Hitit Üniversitesi Erol olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi görüyordu.Merhumun cenazesi Çarşamba)Yeşilyayla köyünde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verilecek. 

www.hitittv.net  olarak;  Allah Rahmet Eylesin yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz.


 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam