İmamoğlu Medyayı tehdit etti

Güncel 9 Nisan 2019 09:54
Videoyu Aç İmamoğlu Medyayı  tehdit etti
A
a

Sondakika haber: Hürriyet, Milliyet, CNN Türk ve Vatan'dan ortak tweet atıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre, İBB Başkanı olan Ekrem İmamoğlu'nun medya gruplarına karşı yaptığı eleştirisi sonrası yayın organları ortak bir tweet attı. Hürriyet, Milliyet, Vatan ve CNN Türk tarafından, İmamoğlu'nun medyayı tehditlerini üzüntü ile takip ettiklerine dair bir tweet atıldı.

İmamoğlu, sabah saatlerinde bir açıklamada bulunmuş, Demirören ve Ciner grubu ile Şahenk ailesine adil olmadıklarını ve kendisinin açıklamalarını yayınlamadıklarını söylemiş, sert tepki göstermişti.

Demirören'e bağlı olan Hürriyet, Milliyet, Vatan ve CNN Türk, İmamoğlu'nun açıklamalarını aktararak, İmamoğlu'nun eleştirilerini tehdit olarak değerlendirdi. "İmamoğlu'nun medyayı tehditlerini üzüntüyle takip ediyoruz" ifadesini kullandı.

İmamoğlu, bugün şunları söylemişti:

"Onların patronluk yaptıkları kanallarda sesimin kısılmasını, babalarının adına, bu ülke için çalışan insanların adına üzüntüyle izliyorum. Şahenk ailesine ait NTV'yi, Demirören ailesine ait CNN Türk'ü, Ciner ailesine ait Habertürk'ü buradan uyarıyorum. Ailelerinin bu ülkeye yaptıkları katkılara saygım olduğu için uyarıyorum. Mesele, Ekrem İmamoğlu değildir, bu memleket meselesidir. Rakibim adına 10 tane kişi konuşuyor. Hepsine söz hakkını veriyorlar. Benim de cevaplarım var, bana yer vermiyorlar. Mesela rakibimin bana cevabını yayınlarken, benim söylediklerimi yayınlamıyorlar"

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam