İki küçücük can ve Çorumlu şehidimiz Cennette

ÇORUM 17 Temmuz 2019 12:46
Videoyu Aç İki küçücük can ve Çorumlu şehidimiz Cennette
A
a

Tunceli’ye bağlı Ovacık’ın Bilgeç köyü kırsalındaki Çakılyayla mezrasında Ayaz ve Nupelda Güloğlu kardeşler hayvan otlatırken, PKK’lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcı infilak etmesi sonucu şehit olmuştu. 8 yaşındaki Ayaz Güloğlu, 13 Ocak 2017 tarihinde Çorumlu şehidimiz Yavuz Selim Karaman’la birlikte çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.


Şehidimizin kucağında 2017 yılında gülerek poz veren Ayaz, bugün Yavuz Selim Karaman abisinin yanına kavuştu. Biri çocuk, biri yiğit. İkisi de şehit! Biri Ayaz. Kardeşi Nupelda ile dün Ovacık’ta PKK mayınına basarak şehit düşen çocuk. Diğeri 18 Nisan 2017 Pülümür’de düşen helikopterimizde şehit olan 12 Mehmetçik’ten biri Çorumlu şehidimiz Astsb.Yavuz Selim Karaman. Meğer onların yolları çok önceden kesişmiş. Yavuz abisinin kucağında o kadar mutlu ki sanki kucağından hiç inmek istemiyor gibi. Yolu Tunceli kesişen Ayaz ve Yavuz’un kaderi de ortak çıktı. İkisi de şehit oldu. Şehidimizin 13 Ocak 2017 tarihinde sosyal medya hesabından Ayaz ile birlikte çekilmiş fotoğrafı yürekleri dağladı. Şehidimiz Yavuz Selim Karaman, sosyal medya hesabından Ayaz ile birlikte gülerek çekilmiş fotoğraflarını paylaşmış ve altına; “Sen yeterki bir adım at, o sana koşarak gelecek...” notunu paylaşmış. Şehidimizin 2.5 yıl önce paylaştığı bu fotoğraf ve not, herkesi ağlattı. Şimdi Ayaz, Yavuz abisine kavuştu. İkisi de cennette gülmeye devam ediyor.

Tunceli Ovacık'ta Pkk'lı teröristler tarafından araziye döşenen Eyp'nin patlaması sonucu 8 yaşındaki Ayaz Güloğlu ve 4 yaşındaki kardeşi Nupelda Güloğlu hayatını kaybetti.İki küçücük can.Bu çocukları katleden,kahbe PKK,nın eyp,leridir..
NERDE CHP-İP-HDP,nin bu konu ile pkk,ya karşı kınamaları ve beyanatları?.NEREDE?
***************************************************************
Ayaz'ı kucaklayan askerimiz ise Tunceli'de helikopter kazasında Şehit düşen Sungurlulu hemşehrimiz Astsubay Kıdemli Çavuş Yavuz Selim Karaman, Ruhunuz Şad Olsun..

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam