Hitit Off Road Oyunları gerçekleşti

Otomotiv 21 Nisan 2013 20:44
A
a

Çorum'da Hitit Otomobil ve Motor Sporları Kulübü (HİTOK) tarafından düzenlenen Hitit Off Road Oyunları gerçekleşti.

Çorum'da Hitit Otomobil ve Motor Sporları Kulübü (HİTOK) tarafından düzenlenen Hitit Off Road Oyunları gerçekleşti. Vali Mustafa Yıldırım Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen yarışmaya 3 ilden 28 sürücü katıldı. 2 kategoride yapılan yarışlarda 800 metre uzunluğundaki parkurda 28 sürücü kıyasıya mücadele etti. Yarışmalar sırasında ise bir de kaza meydana geldi.

Elvan Gezel isimli sürücü engelli çamurlara hızlı girince aracı devrildi. Olayda sürücü ve yardımcısı yara almadan kurtulurken kaza yapan araç pistten çıkartıldı. Yetkililer de araca yangın tüpleriyle müdahale etti. Araç daha sonra traktör ve çekici yardımıyla alandan çıkartıldı. 


Hitit Otomobil ve Motor Sporları Kulübü (HİTOK) Başkanı Hikmet Burhanoğlu, yarışmada kaza yaşandığını ve sürücülerin yara almadan kurtulduğunu ifade etti. 

Aralıksız 12 yıldır faaliyet gösterdiklerini belirten Burhanoğlu "Sezonumuzu 2013 sezonu ilk yarışı Off Road yarışı ile başladı. Off Road arazi dışında yapılan ciplerle yapılan araçlarla yapılan bir yarıştır. Bugünkü katılımımız 3 bin CC altı ve 3 bin CC olmak üzere iki kategoride yaptık. 3 bin CC altında 11 aracımız 3 bin CC üzerinde 17 aracımız yarışıyor. Araçlarımız iki tür şeklinde yapacaklar. Puanlama süre ve kapılardan geçilene alınan puanlar doğrultusunda yapılacak. "dedi.
Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam