Hayri Kozak Rize spor maçı öncesi Galatasaray'ı karıştırdı

Spor 10 Mayıs 2019 11:46
Videoyu Aç Hayri Kozak Rize spor maçı öncesi Galatasaray'ı karıştırdı
A
a

Ekrem İmamoğlu'na destek isteyen Hayri Kozak Rize spor maçı öncesi Galatasaray'ı karıştırdı...


Siyasetin bulaşmaması gereken spor camiasında bazıları adeta parti sözcülüğüne soyundu. Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, sadece futbolun ve Galatasaray'ın geleceğinin tartışıldığı Divan Kurulu'nda CHP ve Ekrem İmamoğlu'nun sözcülüğünü yaptı. 23 Haziran'da camiayı sandık başına davet eden Kozak'ın, "23 Haziran'da şampiyonluğumuz dahil her şey çok güzel olacak. Her şey çok güzel olacak. Aynen İmamoğlu'nun söylediği gibi. Tanrı onu bize bağışladı. Bu memlekete bağışladı. O gün, inşallah 23 Haziran akşamı yalnız biz değil Türkiye'nin yüzde 70'inin bayram yapacağı bir akşam olacak" sözleri büyük tepki topladı.

SİYASETİ GİTSİN PARTİDE YAPSIN!
En büyük tepki de G.Saray taraftarından geldi. Taraftarlar, "Bu Hayri Kozak denen statükocu, 1.5 ay önce lise dışından Mustafa Cengiz'e darbe yapmamış mıydı? Galatasaray halkındır! Lisenin değil!.. Hayri Kozak gitsin siyasetini meşrebine uygun bir siyasi partide yapsın. Galatasaray Spor Kulübü siyaset üstüdür, üyeleri ve taraftarları arasında her türlü görüşten insan vardır. Galatasaray Divan Kurulu kürsüsü de siyasi şov mecrası değildir.. Spora İmamoğlu'nu bulaştıran Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak denilen adam kulüpten kovuluncaya kadar tepkinizi gösterin!" gibi binlerce mesajla tepkilerini sosyal medyada dile getirildi.

22. ŞAMPİYONLUĞA KOŞARKEN İŞ Mİ BU!
G.SARAY'IN en büyük taraftar grubu ultrAslan Kozak'ın açıklamalarını "Kulübümüzün sadece başarı olarak değil, mali olarak da büyük rahatlama yaşayacağı ve 22. şampiyonluğa koştuğumuz en kritik haftalarda bu gerçeklerden tamamen uzak ve kopuk, gündemi yerli yersiz meşgul eden konuşmalara yine bir divan kurulunda şahit olduk" diyerek eleştirdi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam