Fenerbahçe-Beşiktaş maçı

Spor 22 Aralık 2019 16:16
Videoyu Aç Fenerbahçe-Beşiktaş maçı
A
a

Dev derbi için nefesler tutuldu! Fenerbahçe-Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri...


Fener derbide Beşiktaş'ı dağıttı!
Süper Lig'de zorlu zirve yarışında Fenerbahçe, Kadıköy'de Beşiktaş'ı konuk etti.

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 3-1'lik skorla kazandı ve zirve yolunda kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller 23. dakikada penaltıdan Kruse, 32. dakikada Ozan Tufan ile 58. dakikada Vedat Muriqi'den geldi. Beşiktaş'ın tek sayısını ise 45+5. dakikada Atiba Hutchinson kaydetti.

Beşiktaş'ta Jeremain Lens, Fenerbahçe'de ise Serdar Aziz sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe ligde evindeki üst üste 4. maçından da galibiyetle ayrılırken, bu 4 maçta da en az 3 gol buldu ve puanını 28 yaptı. Beşiktaş ise üst üste 2. mağlubiyetini aldı ve 27 puanda kaldı.

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak, Beşiktaş ise evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek.



*********************************************
 

Süper Lig'in 16. haftası yılın son derbisine sahne olacak. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı ağırlayacağı mücadele Ülker Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak. Bein Sports'tan naklen yayınlanacak olan karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek.

FENERBAHÇE'DE 5 BEŞİKTAŞ'TA 2 EKSİK

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Moses, Hasan Ali Kaldırım, Zajc ve Sadık Çiftpınar derbide forma giyemeyecek. Bu isimlerin yanı sıra, geçen hafta Sivasspor maçında kırmızı kart gören Rodrigues de derbide takımını yalnız bırakacak.

Siyah-beyazlılar da ise sakatlıkları geçen Georges-Kevin N'Koudou ve Victor Ruiz, hazır hale geldi. Dorukhan ve Douglas sakatlıkları nedeniyle kadroda olamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Isla, Serdar Aziz, Zanka, Dirar, Gustavo, Emre Belözoğlu Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Max Kruse, Vedat Muriç.

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Victor Ruiz, Rebocho Atiba, Elneny, Diaby, Adem Ljajic, Caner Erkin, Burak Yılmaz.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam