Hastaneden acı haber geldi

ÇORUM 27 Aralık 2019 15:15
Videoyu Aç Hastaneden acı haber geldi
A
a

Yeni Hastane önünde meydana gelen Feci kaza sonrası Karı Koca ağır yaralanmıştı. O yaralılardan Fahri Kabaca , hayatını kaybetti.

Ölümüyle büyük bir yıkım yaşayan Kabaca ailesi, organlarını bağışlayarak organ bekleyenlere  umut oldular.
Fahri Kabaca'nın cenazesi yarın Hastaneden alınarak Ulucamine getirilecek Ulumezarlıkta defnedilecek.
Kazada ağır yaralanan Şerife Gülmez ise yoğun bakımda yaşama tutunmaya devam ediyor.

 


********************************
Sondakika haber:Trafik önlemlerinin son derece "yetersiz" olduğu Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bulunan ışıklarda Fahri Kabaca ve Şerife Gülmez'e otomobilin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı...


HASTANE ÖNÜNDE FECİ KAZA.
İKİ KİŞİ AĞIR YARALANDI!

Trafik önlemlerinin son derece "yetersiz" olduğu Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bulunan ışıklarda Fahri Kabaca ve Şerife Gülmez'e otomobilin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

ÜST GEÇİT NE ZAMAN YAPILACAK ?
BİR AN ÖNCE ÖNLEM ALMAK GEREKLİ!...

Edinilen bilgiye göre, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Fahri Kabaca ve Şerife Gülmez isimlerinin olduğu gelen haberler arasında . Çarpışma nedeniyle ağır yaralanan şahıslar olay yerine çağrılan ambulansla hastane aciline kaldırıldı.Yoğun bakımda olan yaralılarının durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Doktorların müdahalesi şu an sürüyor.

FECİ KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA
Çorum’da yolun karşısına geçmeye çalışan biri kadın 2 kişiye otomobil çarptı.

Çorum’da yolun karşısına geçmeye çalışan biri kadın 2 kişiye otomobil çarptı. Kaza, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, hastanede işlerini bitirdikten sonra yolun karşı tarafında bulunan otobüs durağına gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Şerife Gülmez ve Fahri Kabaca’ya, İbrahim Ç. yönetimindeki 19 TK 535 plakalı otomobil çarptı. Yaralılara ilk müdahale sürücü ve hastane çalışanları tarafından yapıldı.

Hastane önündeki kazayı duyan Başhekim Prof. Dr. Mesut Sezikli de aşağı inerek yaralıların durumları hakkında bilgi aldı. Erol Olçok Eğitim ve araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların tedavileri sürüyor. Korkunç kaza güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntüde çapmanın etkisiyle her iki yayanın havaya fırladığı ve daha sonra yol kenarına düştüğü görülüyor.



 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam